kino

100 godina: Nesvijetljeni film Johna Malkovicha dolazi u Cannes

Fazlija - 2015 - Nije zivot 100 Godina (Srpanj 2019).

Anonim

Filmska industrija trenutno proizvodi mnogo onoga što je publika vidjela - nastavke, prequele, remake, ponovno podizanje sustava. Glumački genij John Malkovich (62, "Biti John Malkovich") uzeo je vrlo drugačiji pristup. Napravio je film koji će publika kina "nikad vidjeti". Barem ne ono što trenutno nastanjuje kinima. Na Filmskom festivalu u Cannesu (11. do 22. svibnja) bend "100 Years" i dalje će biti zastupljen. Ili bolje: Sef u kojem je pohranjen.

, ali samo u sefu

U stvari, sef će biti prikazan u hotelskom apartmanu u Cannesu, gdje će "100 godina" biti spremljeno na 99 godina, kako je utvrdio generalni delegat festivala Thierry Frémaux. Vrata visoke sigurnosti automatski će se otvoriti za službenu premijeru 18. studenog 2115. Budući da je "100 godina", kaže se, jedna viđenja svijeta u 100 godina i trebala bi biti prikazana tek kada se postigne ta točka.

Prema informacijama, to je posljednji izgled filma i siguran u javnosti, prije nego dugo nestane u podrumu u francuskom gradu Cognac. Budući da strip nije samo umjetnički zanimljiv projekt Malkovicha i redatelja Roberta Rodrigueza (47, "Sin City 2") - ali očito je i mala promocija za brand konjaka "Louis XIII". Ovo se također oslanja na desetljeća guma.