Stílus

Őszi trendi nadrágok: Így működik a 2018 trend

Anonim

Ha nem tudod megtartani a kezed a biciklis nadrágot ezen a nyáron, tökéletes párja van az esésnek is. Már kitaláltad: a nadrágot.

A híddal díszített nadrágos változat népszerűbb, mint valaha

Leggings az új biciklis nadrág

haj kiegészítők

Turbánok, Scrunchies & Co.

tartozékok

Minden olyan divatirányzat, amely valamikor létrejött, valamilyen sokszínűséget eredményez - és ez így is lehet. A "Leggings" témája bizonyos értelemben is benne van. Vagy szereted őket, vagy utálod őket. De nézzünk szembe vele, vannak olyan napok, amikor egyszerűen, puha, kényelmes nadrágban akarunk ruhát viselni, ami a legjobbnak tűnik sem csípéshez, sem hízelgéshez.
Ez mind arra szól, hogy hogyan lehet a legjobban kinézni a nadrágjátokból. Fogadunk, hogy legalább egy a szekrényben van (a sport nadrág is tartozik!).


A bokszok nem ugyanazok, mint a nadrágok

A bokszok mindig ugyanolyan stílussal rendelkeznek: a tetején csak egy gumiszalag van, mindig a lábhoz tapadnak, és általában a bokánál vagy a boka alá kerülnek.Az évszakról a szezonra azonban az anyagok, a stílus és a színek megváltoznak. 2018 őszén mindenekelőtt a nadrágok rövidebbek és boka fölé nyúlnak.Ez a hossz elegánsabbnak és kevésbé sportosnak tűnik.
Az a tény, hogy a bajnokságok ebben a szezonban is meg lehetnek termesztve, azt is megmutatta Victoria Beckhamnak a Fashion Week Fall / Winter 2018/19 New Yorkban: A nyakkendőkben lévő híddal díszített nadrágos nadrág és egy drappes kabát nagyon elegánsnak tűnik. Szakértő ügyes. A sportosok kedvelik Alexander Wang kinézetét: itt a szürke és a hófehér bordás kötött modell kombinálódik a termesztésre. Ha hidegebbé válik, csak vigyázzon arra, hogy túlméretezett vágással átöltözze az alkalmi kabátot. Sportos sportos.

balról jobbra: Alexander Wang, Burberry és Victoria Beckham kinézete

Stílus ötlet: Leggings Layering

Ez a stílusváltozat azoknak a nőknek szól, akik új és merészen próbálkoznak. Ez egy réteges pillantás a láb, azaz: A nadrágot viselt alatt egy szoknya vagy egy hosszú ruhát. Teljesen No-Go: Felejtsd el a 90-es verziót a leggingskel a rövidnadrágot, ami igazán senki sem akar többet látni!
Ha merészeli ezt a nézetet, akkor ugyanazokat az anyagokat kell használni, ahol csak lehetséges. A selyemfehérnemű szoknya, átlátszatlan nadrágtartóval, nem tűnik különösen esztétikusnak. Ehelyett egy keskeny hosszúságú, kötött anyagból készült borjúhosszú kötött szoknyát ötvözzenek. Ezek a bakancsok vagy cipők, amelyek felfedik a bőr kinézetét.
Aki nem akarja igénybe venni a klasszikus nadrágot, más lehetőségek is nyitottak. A Chloe © címkét az ősszel / téli 2018/19 kollekcióval együtt mutatták a combnyeregek felett a comb fölött. Hálás köszönet logotípus nem csak hűvös, hanem alkalmi.


Leggings mint harisnyanadrág

Tom Ford bemutatta a Leoprintet, vagy a lábfej teljesen elrejtődött nadrágos nadrágját; valamint a Burberry ikonikus címkét. A még vastag anyag olyan nadrágot visel, amellyel a térdig érő csizmát vagy a cipőt meg lehet alakítani, hogy megvizsgálja a " Strumpf " felszabadulását - tökéletes csalás.

Balról jobbra, a Sportmaxx, Chlooga és Nobi Talai a gyűjteményekben a leggingsekre támaszkodnak

Őszi trend: bőrnadrág

A bőrnadrág valószínűleg a változat, ami soha nem megy ki a divatból. A szokásosnál erősebb és vastagabb anyag, mint egy hagyományos pamutvariáns, lehetõvé teszi, hogy kombináljunk hosszú ujjú csúcsokat.Annak ellenére, hogy nincs gomb és cipzár, ez a megjelenés nem úgy néz ki, mint a rossz világ. Ebben a változatban azonban érdemes valódi bőrt használni - a beruházás megéri.
Bár a hosszúnadrágok régen elvesztették túlságosan rossz hírnevüket az évek során, körültekintően kell eljárni. Ezért mindig figyeljen a kiváló minőségű anyagokra, és válassza ki a megfelelő ruházati méretet - néha egy kicsit jobb.