Emberek

Szenzoros túlterhelés: Rankin és Walter Campbell a "Coco de Mer"

Anonim

Nagyon forró - és NSFW! A Walter Campbell ("Under the Skin") forgatókönyve a londoni luxusruhát és a "Coco de Mer" szexuális játékcímkét mutatott be, amely nemcsak "csak hat másodpercenként gondolkodik a szexről", hanem egy a képek és az ingerek kiváltása. A BAFTA jelöltje többek között Rankin nevű fotós, aki betekintést nyert a Walterrel közös munkába.

A Rankin kívül részt vettek a fotósok és filmesek Vicky Lawton, David Allain, Damien Fry, Joe Hunt, Trisha Ward és Bronwyn Parker - Rhodes fotósok és filmesek munkájában.

Madame.de: Hogyan közelítette meg a projektet?
Walter Campbell: Megpróbáltam elképzelni, mi a vevő a márkától reménykedik. Majdnem az a hatás, hogy egy terméknek meg kell lennie. Ebben az esetben az elsődleges cél az volt, hogy az erotikus képzelőerőre összpontosítson. Ezután minden más dolog következett.
Milyen volt a munkafolyamat?
Rankin: A fotósok csak lövöldöztek, és mindent átadtak Walternek és Nick Gilberg szerkesztőjének. Határozottan nagyon vicces volt!
Walter Campbell: Kezdetben nagyon élénk vitát folytattunk a "Coco de Mer" ügyvezető igazgatóval, Lucy Litwack-al és mélyen megértettük a márkát. Ennek alapján annyi szabadságunk volt, felfedezhettük, tervezhettünk és megvitathattunk képeket. Ez az impulzus, egyébként, mint Rankin gondolkodásának magja, nagyon fontos volt. A képek nagyon sokféle gondolatból és történetből származtak, gyorsan fejlődtek és megtermékenyítették egymást. Minden beszélgetés új ötleteket és még inkább árnyalatokat nyitott meg.

Videó: Rankin Photography Kft.
Mi a célja a tervezés mögött?
Walter Campbell: A film mindenre kiterjedő érzéke az volt, hogy egyes képeket és ötleteket olyan módon alakítson ki, hogy a néző elméjét áttörő üvegré alakítsa. Ahogy megpróbálja követni, amit lát, elveszíti a pályát. Próbálj emlékezni arra, amit most látott, miközben az új képek befolyásolják az Ön fantáziáját.
Rankin: Nos, ez egy márkafilmet, így persze azt is kipróbáltuk, hogy az emberek többet szeretnének tudni a "Coco de Mer" -ről. Ezenkívül azt akartam, hogy a film egyfajta élmény legyen, amely úgy érzi, mintha valamit csináltál volna, miután néztél.
Milyen különböző jelentésszinteket lehet azonosítani a filmben?
Walter Campbell: Remélem, hogy az egyéni szintek egyetlen gondolkodásmódba szövődnek, amely a memória, a képzelet, a képzelet és az intrika között kanyarog. Az érzés mindössze pár másodperc alatt megváltozik a játékosoktól a romantikusig, a drámaiig a rémálomig. Az előrelátható folyamatot meg kell szakítani, és a gondolatok egy másik pályára irányulnak.

Walter Campbell a "Coco de Mer" új klipjét rendezte szenzoros túlterhelésként.

Miért gondolod, hogy az emberek nem beszélnek oly gyakran és nyíltan a szexről?
Rankin: Nem tudom, de szerintem furcsa. Véleményem szerint fontos, hogy megvitassuk a szexet, és mentesítsük a tabut.
Walter Campbell: Különösen a partnerségben, a dolgok várhatóak vagy kényelmesek -, hanem azok számára is, akik még nem ismerik egymást ilyen sokáig. Megtanultak olyan viselkedésmódokat, amelyek nem járnak mélyebb részvétellel a szexel. De azt hiszem, ezek a kényelmes zónák nem mindig kielégítőek. A szexuális élet nagy része végül a határátlépésről szól.
Van-e még tabuk a társadalmunkban? Melyiket el kellene törölnünk?
Rankin: Mindenesetre sok! Úgy gondolom, hogy van egy egészséges kapcsolat: van tabuk és beszélünk róluk!
Walter Campbell: De jobb, ha beszélünk róla. Távolabb a félénkség - vagy jobb: lustaság! Végtére is először valami zavarba kell kerülnünk, hogy először foglalkozzunk egy másik személy elképzelésével.
A nõk még ma is a vágy tárgyaként tekintendõk? Hogyan szerezhet több energiát, például a szexualitásban?
Rankin: Úgy gondolom, hogy a nőknek ma van nagyobb erejük, mint valaha, és nagyobb ellenőrzésük van rá. Az arány javult, de persze az út még messze van. Azonban túlságosan könnyű lenne csak erre a "reificationre" összpontosítani, mint egy jel arra, hogy a nőknek nincs erejük. Azonban ez mindig a körülményektől függ.
Walter Campbell: A tény az, hogy a nők hihetetlenül erősek, és az erőt visszaélhetnek - és ez vált. Alapvetően olyan hatalmas energiák forrása, amelyek másokat megerõsíthetnek, és fokozzák az élet minden szintjén szerzett tapasztalatát. Ez egy ajándék, amit meg kell ápolnunk. Örökkévaló nagylelkűségüket, hogy kifejezzék ezt a hatalmat, gondoskodást és szeretetet, végtelen akarata, hogy gondoskodhassanak azokról, akik számukra fontosak, felül kell mérniük szükségleteiket. Ez a kölcsönösség mindennek a kulcsa.

Galéria | Modell transzgender modellek