Emberek

Lang Lang

Anonim

A királynőért játszott, és megnyitotta a pekingi olimpiát: a zongoristán a világ egyik legbefolyásosabb alakja. Itt van 10 nagyon személyes kijelentés

Lang Lang zongorista az elemében

1 MUSIC Természetesen nagyon szeretem a klasszikus zenét, de nagy jazz-fanatikus is vagyok. Semmi sem jobb pihenni. Vezetés közben hip-hop, z. Például Kanye West vagy Jay-Z, a kompozíciói nagyon jó.
2 DISCIPLINE

,

a boldogság kulcsa. Nélkülük semmit sem érhet el - különösen a zenében. Sokat köszönhetek apámnak. Megtanította nekem, hogy kitartson, bár nagy nyomást gyakorolt ​​rá - és semmi sem lehetetlen. Ez sokat segített a bizalom megteremtésében.
3 PATIENCE Tíz évvel ezelõtt képest nyugodt lettem. De beteg személyként nem nevezném magamnak.

lélek hangok

Stardirigent Kent Nagano a portréban

művész

4 INSPIRÁCIÓ Szeretem új dolgokat létrehozni, vagy újraértelmezem azokat a dolgokat, amelyek már léteznek. Egyedül gyakorlás nem lenne elegendő számomra motivációnak. A legrosszabb dolog, ami történhet, az unalom. És ez akkor jön létre, amikor a kreativitás korlátozott. De kapcsolódni akarok nemcsak a zenéhez, hanem a társadalomhoz is. Minél többet tud, annál jobb, ha különböző módon látja a világot.
5 PARAGLÓ Mindig is szerettem volna egy illatot létrehozni, de azt gondoltam, hogy ez absztrakt ötlet. Annál is inkább örültem Barbara Le Portz kérésének. A fejlesztés teljes egészében két évig tartott.
6 LIFE CONCEPT Az élet arról szól, hogy nyitva áll minden kultúrához, emberekkel való kapcsolattartásban. Az új ötletek, amelyek gazdagítják a világot, csak akkor jelennek meg, ha valakihez társul. Mert nem számít, mennyire félelmetes valaki, szüksége van egy párkapcsolatra annak érdekében, hogy megvalósítsa az összes alkotó potenciálját.
7 KONCERT MÁSOLÁSA

,

Nem akarok izgalmas párt éjszaka. Leginkább a szállodában maradok. Itt lehetek nekem, internetezhetek és feltölthetem az elemeket. A kikapcsolódáshoz elengedhetetlen a masszázs. Sok utazáson keresztül az izmok merevek lesznek, és ez az elsüllyedés. A koncert zongoristát összehasonlíthatjuk egy versenyzővel - függetlenül attól, hogy mennyire fáradt vagy, dolgoznod kell, és minden erejedre szükséged van.
8 HOTEL Minden harmadik nap egy másik városban töltek. A szállodákban van egy Steinway zongora készen áll nekem. Azonban csak bizonyos időpontokban lehet lejátszani, hogy senki ne zavarja. Nem mindenki szereti a zenémet. A New York-i szomszédom gyakran panaszkodik. Amikor tudni akarta, milyen darabot játszottam, válaszoltam neki: Chopin. Ezután megértette a vásárlást, ami megmagyarázza, miért nem tud semmit csinálni klasszikus zenével.
9 NEW YORK

,

olyan, mint a pekingi otthonom. Itt van az alapjaim is, amely motiválja és inspirálja a zenészek következő generációját. Van még Lang Lang Zenei Világ, Shenzhen és Chongqing és egy Sanghajban február óta.
10 OUTDOOR Nyáron két hónap szabadságot vállalok, de nem egyszerre. Három hetet töltöttem családommal és barátaimmal egy üdülőhelyen, akkor itt az ideje gyakorolni újra.
Nadine Hippler

Galéria | Kultúra iPhone fotók - a legszebb a világon!