Emberek

Hallgassa meg a világot: egy naptár jó okból

Anonim

Expresszív fényképek csúcsminőségű csillagokkal - és mindezt jó okból. A "Hear the World" naptár szintén elkötelezett a jó tárgyaláson 2016-ban. Lásd itt egy exkluzív részletet.

Rosamund Pike-t ábrázolták a "Hear the World" naptárhoz.

"Nem látjuk, hogy elválasztja az embereket a dolgoktól, a hallás nem választja el az embert az embertől" - mondja Immanuel Kant híres idézete, legtöbbjük aligha törődik a hallásukkal, kedvenc zenéjüket és jó beszélgetésüket gondtalanul élvezhetik - ameddig ez komplex rendszer működik. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint azonban a világ népességének 15 százalékát már a halláskárosodás is befolyásolja - és a tendencia is emelkedik.
Éppen ott van a Hear the World Alapítvány, amely elkötelezett az egyenlő esélyek és az életminőség javítása iránt a halláskárosultak világszerte, különösen az érintettek körében. Szintén 2016-ban lesz a korlátozott "Hear the World" naptár, amelyre olyan híres csillagok, mint Rosamund Pike, Wim Wenders, Tina Turner, Daphne Guiness és Bond lány Léa Seydoux fényképezettek voltak - a tipikus "Hear the World" póz és nem más, mint Bryan Adams.Az eladásból származó összes bevétel a Hear the World Alapítványhoz érkezik, és a www.hear-the-world.com webhelyen 35 dollárért érhető el.

Tina Turner a "Hear the World" naptárban

Daphne Guiness a "Hear the World" naptárban

Léa Seydoux a "Hear the World" naptárban

Wim Wenders a "Hear the World" naptárban

Galéria | Model szupermodellek - korábban és ma