Stílus

Még mindig szerelmes a vödör táskákhoz

Anonim

A vödör táskák messze vége! Rengeteg hely és még több stílus, a Bucket Bag vált a kedvenc táskája a divat bloggerek és a divat szerkesztők. Itt vannak a MADAME.de-Redaktion kedvencei - és erre egyszerre nincs szükség várólistára.

A Fashion Crowd kedvence, a Bucket Bag (Mansur Gavriel)

Mansur Gavriel vödör táska

stílusú modell

8 jel, hogy mindig jól öltözött

20 kép

divat

A tendencia elvesztése az amerikai bőráru-címke Mansur Gavriel, akinek a kontrasztos belső színű minimalista vödör táska gyorsan a divatcsalád kedvence lett. Az a tény, hogy a Mansur Gavriel vödör táska csak kis számban érkezik a boltokban, és ezért elfogyott, gyorsan felerősítette a hype-t.
Ha szeretné, hogy egy vödör táska a Mansur Gavriel, meg kell feküdni, és türelmes: Amint a hőn áhított vödör táskák újra elérhető a Mansur Gavriel online áruházban, ez nem jelenti a hosszú fáklyákat és slam. Fél év telik el a következő szállításig. A mesterséges szűkösség marketing elve: Mindenkinek szüksége van egy Mansur Gavriel vödör táskára - csak néhány megkapja. A kívánatossági tényező így mérhetetlenül megnövekszik. Az online áruházak, mint például az anitahass.com már rendelkezik VIP szolgáltatással az áhított it-bags-okhoz, ahol az alkatrészeket a hivatalos megjelenés előtt lefoglalhatja.
A Mansur Gavriel táskák is nagyon népszerűek a használt platformokon, mint például az Ebay, a Vide Dressing, a Rebelle és a Vestiaire Collective, és bizonyos esetekben az értékesítési érték feletti árat.
Jó, hogy a többi címke szép vödör táska. Itt vannak a MADAME.de szerkesztőségének kedvencei, amelyeknek nem kell fél évig várniuk!

 • Furla

  Stacy vödör táska Saffiano bőrből

 • Sophie Hulme

  Sötét bőr vödör táska

  Vásároljon most

 • Desa 1972

  Burgundiai bőr vödör táska

  Vásároljon most

 • Chloé

  Vödör táska konyakokban

  Vásároljon most

 • Sophie Hulme

  Mini "Nelson" vödör táska

  Vásároljon most

 • Uterque

  Vödör táska vastag színű béléssel

 • Marc Marc Jacobs által

  Bőr vödör táska

  Vásároljon most

 • Hugo a Hugo Boss-tól

  Sötét vörös bőr vödör táska

  Vásároljon most

 • Moschino

  Logo vödör táska

  Vásároljon most

De a Mansur Gavriel másik zsákos modelljei az időtlen klasszikusok megszerzését jelentik: A zsákos hátizsákot nagyméretű fóliával többször másolják más gyártók, a kontrasztos belső színekkel ellátott táska pedig a divat bloggerek kedvelt része.
Mansur Gavriel nemrégiben kiterjesztette kínálatát a cipőkre is: a hetvenes évekből ihletett öszvérek és a cipő sarkai.

Galéria | Fashion Streetstyles 2015