Emberek

Peggy Porschen: Az esküvői torta királynője

Anonim

Ő híres álmodozó süteményeiről, és sok csillagot esküvött: Peggy Porschen. Az őshonos német Angliába költözött a gimnáziumba, ahol a karrierjét a semmiből elsajátította. Itt bemutatjuk Önt Peggy Porschennek és Esküvői Süteményeinek.

Peggy Porschen igazi művészeti alkotásokat idézi el a pitével.

Az egyik, aki elkezdte tanulni sütni: Bár Peggy Porschen 1976- ban született Dürenben, de sokáig nem tartotta őket hazájukban. Nagyon nagy szerencsével, a sütéskor Nagy-Britanniában találta meg a stewardess-szünetet. A 90-es évek végén Peggy Porschen meglátogatta a híres Le Cordon Bleu-i főiskolát, és szakosodott a francia pâtisserie-ben. 2003-ban a cukrászspecialista alapította saját cégét, a Peggy Porschen Cakes-t, és azóta számos bestselleret hirdetett a torta-design és a sütés művészet területén.
A londoni Belgravia kerületben 2010 őszén megnyílt a Peggy Porschen Parlor, ahol az ízletes finomságok nem csak kiállításon vannak, de szerencsére szintén otthont adhatnak. Csak egy probléma van: el kell döntenie - és ez nem olyan könnyű ezzel a csábító választékkal: a csemegekukorica vaníliafűvel és a vanília krémmel együtt egy csésze eper és pezsgő kíséri. Vagy inkább a Fekete-erdő és a Cherry fajta kedvelését, amely emlékeket említ Peggy Porsch otthonában? Ó, mi a pokol - csak egy!

Peggy Porschen varázslatos esküvői torták.

Peggy Porsch Academy Akár még jobb: Egyszerűen készítsen magának egy fajta változatot. Mintha Peggy Porschen már nem lenne elég, hogy 2011 elején megnyitotta a Peggy Porsch Akadémiát, amely valódi szemet gyönyörködtető, világos rózsaszín homlokzatával és gyönyörű süteményekkel a boltban. Annak bizonyítása érdekében, hogy a cookie-k, a cupcakes és az esküvői torták tanfolyamokat kínálnak akár az alapokhoz, akár a fejlett cukrászok számára (340 euróból).

Galéria | Élelmiszer A legkedveltebb pite

Azonban megvásárolhatja az Akadémiai Diplomát is, ahol megtanulhatja például a sütést, a rétegzést és a díszítést. Öt nap alatt hat résztvevő engedheti meg a cukormatárban úszni, felidézni a cupcakes-t és a süteményeket, és díszíteni őket töltelékekkel, zamatokkal és icingekkel. Költség: kb. 1500 euró. Vagy ha csak a díszítő virágok minden formájával és színével foglalkozik, akár tíz napja van a Peggy Porsch Akadémián (kb. 2800 euró). És akkor újra elindul: el kell döntenie - tehát a legjobb, ha csak egy bögrét sütögetsz és békében gondolsz.

A Peggy Porsch Akadémián megtanulhatod a cukros édes vízi járművet.