Emberek

Natalia Wörner

Anonim

Natalia Wörner színésznő a lelkiség, földelés és nőiesség kereséséről. És miért fontosabb a női hálózatok, mint a halászhálók.

Natalia Wörner színésznő a berlini Fashion Week-ben.

Natalia Wörner, 47 éves, olyan mágneses intenzitást sugároz a képernyőn, vagy olyan fotókban, amelyeket az ember meglepődött a személyes találkozás során, elsősorban a megjelenése szelíd visszavonásával. Halkan és örömmel beszél a misztikus képeken. Például? Kérem, " Az angol nyelvhez való teljes beilleszkedés nagyszerű felszabadítás volt számomra ". A tervezett nyelv felvetése, egy fel nem használt, érzelmi vászon kitöltése olyan volt, mint egy születés számomra. "

Galéria | A súlycsökkenés természetes zsírégető

Natalia Wörner lenyűgöző szemei ​​azok a szemek, amelyek csillogó szürkés-zöld, mint a tenger egy szaggatott napon. Találkozunk Berlinben, a városban, ahol a stuttgarti színésznő tíz éve élt. A diploma megszerzése után kezdte pályafutását Párizsban és New Yorkban, a Színész stúdiójában tanulmányozta, Hamburgban kezdte a színházban, először az off-produkcióknál, majd a Kammerspiele-ben, és állandóan számos televíziós filmben és a német moziba vette kezdetét.

Natalia Wörner és Robert Seeliger 2007-ben

1994-ben, a Dominik Graf "Die Sieger" című forgatásánál, találkozott Herbert Knaup társulatával, aki 2001-ig volt a partnere. Az Ute Wielands "Miss Texas" sorozata 2004-ben beleszeretett a társ- sztárába, a kanadai Robert Seeligerbe.Az első ünnep a Thaiföldi Khao Lakra vette a kettőt - a szökőár közepén. A horror, a közös túlélés - erős kötődés. A két nő 2008. január 8-án házasodott meg, fia Jacob-Lee, a házaspár elvált. Beszéltünk Natalia Wörnerrel a változásokról, kihívásokról, és miért volt kulcsszerepe neki Ellennek a Ken Follett " A Föld pillérei " című forgatókönyvének forgatásában, ami azt mondja, "lényeges nőiesség". hogy megszilárdítsa magát.
Mennyiben van a legmélyebb középkor egy alakja számodra?
Ellen egy elsődleges nő, időtlen, szellemi értelemben, az asszony, akit tényleg akarsz lenni. Ellentétben áll a férfi fantáziák hatalompolitikai konglomerációjával, amelyet az egyház ebben az időben képviselt - és ez nem változott meg eddig. Minden erőit gyógyító és boszorkányként használja, ezért kénytelen elmenekülni az erdőbe, és óriási küzdelmet kell folytatnia magának és fia számára a túlélésért. Hogy teljes mértékben ki tudjon mozdulni a női lényegéből, hogy önellátó és autonóm legyen, ez lenyűgöz. És ez a nagyszerű szeretet hatalma, amelyből egy olyan nő, mint Ellen, és hihetetlenül erős belső irányt ad neki. Ez a szerep olyan ajándék volt, amely éppen az életemben felvetett engem, mikor valóban kész voltam és nyitott voltam arra, hogy teljesen magam legyenek a nõiességbe.
Mi a kulcsa a szeretetnek?
Tudva, hogy nem történik veled, de valami, amit ön szétszórja. A szeretet érzéséhez és megkapásához a saját központjában kell lenni. Amikor Ön, mint én, egy kisgyermeke van, látod benne, hogy ez az őserő, ez a végtelen szeretet és nagylelkűség.Ez a finomság olyan, hogy a fiamnak még mindig van, hogy remélem, továbbra is hatalom forrása lesz számára.

Galéria | Élelmiszer Fény és ízletes

Mi jellemzi a családi életet a Jakab apjától való elválasztás után?
Következmény.Már nem házaspár, hanem apának és anyának mindketten nagyon jelen vannak, jól értjük egymást, és képesek vagyunk kreatívan megosztani a felelősséget és folytonosságot teremteni.Természetesen nem az, ahogy álmodtál régen, hanem egy jó közös alapon.
Melyek a legfontosabb dolgok, amiket gyermekének kíván adni?
A kettőnk arról szól, hogy felneveljük a gyermeket az önfoglalkoztatásra és tiszteljük őt. A velünk uralkodó hangnem hagyja a gyermek tiszteletét. Sokszor mélyen megdöbbenve látom, hogy a még mindig teljesen ártatlan gyermekeket a szülők szétszerelik. Egy olyan gyermek, aki nem kap tiszteletet, nem lesz a szülők előtt - és a társadalmi környezetben.
Mik voltak a döntő fordulópontok, amelyek életre keltettek egy új irányt?
A szökőár minden bizonnyal fordulópont volt, olyan tapasztalat, amely mélyen befolyásolta és megváltoztatta értékeimet, átrendezte a dolgokat. Számomra egyre több volt arról, hogy megtanultam felfedni magam, még akkor is, ha az én útom félelemekkel és akadályokkal burkolt. Az utóbbi évek egyfajta tükrévé váltak anyának, hogy megértsék azt a felelősséget, amelyben hirtelen egy másik élőlényt jelentenek, hogy képesek legyenek csökkenteni saját igényeit.

Natalia Wörner 2010-ben a "The Pillars of the Earth" premierjén.

Mi segít ön ezzel az önfelfedezéssel?
A meditációból sok erőre támaszkodom, amelyet mindig be kell építeni mindennapi életembe, és a szabadidőmben, az Ébredő Női Intézetben, amelyet Chameli Ardagh alapít. Ezek a műhelyek, Korfu utolsó alkalommal, az én szigeteim, szellemi, terápiás benzinkutak.
Nőies vagy?
Ha csak egy ideig élsz a nõk között, az észlelés megváltozik. Mindezek a hülye kondicionálás, hogy elsősorban a többi nőt versenytársaként elesik, és helyet biztosít a rendkívül becsületes, kiszolgáltatott sebezhetőségnek.Ez olyan életmódot hoz létre, amelyben az embernek ténylegesen mozognia kell.
Egy női háztartásban nőttek fel. Hogy tetted ezt?
Nagyon. A húgom és én váló gyerekek, felnõttünk anyával, nagymamámmal és nagymamámmal. Nagyapám, apám ma nagyon integrált, de legmegbízhatóbb társaim a nők, még a barátnők is, az alfa-farkasok csomagja.A leginkább fenntartható erőforrás számomra a nők hálózata volt és marad, sokkal fontosabb, mint a halászhálók.
És mit értékelsz az emberrel való kapcsolatodban az életedben?
A különbségből fakadó feszültség nagyon izgalmasnak, gazdagnak és mélyen gyönyörűnek tűnik. Aki most még mindig rejtély marad számomra.

Galéria | Modell nélküli modellek