Utazni

Párizsi vásárlás

Anonim

Finom makaronok, csábító hanyagságok, rózsák illatai: a Seine metropoliszban senki sem élvezheti az édes életet. Madame a Párizs luxus címét és hotspotjait tartalmazza.

City Guide Paris: Hétvégi vásárlás a szerelem városában!

Audrey Párizsban
Ismered a " Charade " filmet Audrey Hepburnrel?Gondoljon a széles, csillogó szoknyákra, a kis fekete ruhára, a túl nagy napszemüvegekre - röviden, a hatvanas évek elején. Ez az én Párizsom.
Természetesen számtalan nagy bevásárló körzet van: a Marais, a Montmartre, a nagy áruházak. Párizsom azonban az első és a nyolcadik kerületben van. A " George V " szállodában lakom, a luxus szállodák egyik ékköve. Egyedül a virágdekoráció! És a gyönyörű szobák! Itt van: az élet gyönyörű, gondtalan oldala. A bájos kiszolgáló elutasít engem a legmodernebb vásárlási tippekkel a divatvárosban.
Első jelenet, most a Saint Honoré utcán vagyunk: rózsaszínű szaga van. Az Annick Goutal bolt előttem van. A kirakatok teljesen díszített rózsa és rózsaszín. Vegyél egy rózsaszínű gyertyát ajándékként, gondolkoztam.
Egy kis átjáró a hátsó házig, Fifi Chachnilhez megy. Igazi lány álma, egy boudoir számtalan rózsaszín árnyalatban. Minden fehérnemű egy műalkotás, a mély zöld, szürkés és lila árnyalatú angora kabátok, hogy illeszkedjenek a selyem kis semmihez. Azonban egy pillantást az árcédulával arra késztetnek, hogy újra megfogjak egy kötőtűt. Míg egy francia divat-magazin szerkesztője megrendeli a következő lövöldözés részét, találok egy igazi fénypontot: finom, rozé színű, magas sarokcipők marabou tollal! A barátomnak csak egy szigorú pillantása tartja meg a kis vagyont.
A Palais Royal-ben, ahol a bemutató a "Charade" -on zajlik, belépem Didier Ludot boltjába - a kis fekete tiszteletére. Az apró bolt három színből áll: fekete, vörös és arany. Itt a tökéletesen kidolgozott szabás az ötvenes-hatvanas évek stílusában működik vörös bársony függönyön. A ruhák annyira Audrey! Valami ponton szeretnék tulajdonítani az egyik kis feketeet? És a megfelelő nyakkendőt. Ha képeket készíthetek a párizsi útmutatóra, megkérném a tulajdonosat: Naturellement, jóindulatúan mosolyog, és elképesztően elegáns pózot vesz.
él

A Renaissance Paris Republique Hotel szobái rendkívül tágasak a párizsi előírásoknak megfelelően

Renaissance Paris Republique Hotel
Az egyik legforróbb új nyílás: a Marais és a Saint Martin csatorna között, a Place de la République közelében található Renaissance Paris Republique Hotel modern környezetet, remek szolgáltatásokat és sok párizsi hangulatot kínál. Dupla 320 euró.

Négycsillagos Hotel George V
Valódi hercegnő álom valóra vált. Nagyon elegáns, mégis nyugodt légkör. Kétágyas szoba 850 eurótól.
Hotel Daniel
Bájos butikhotel egy hétvégére a legjobb barátjával. Minden szoba más. Nagyon stílusos! Kétágyas szoba 420 eurótól.
Nyaraló Párizsban
Egy szép alternatíva a szállodához: nyaralóház Párizs
Egyél és élvezd
Berko

Mini-mini-cupcakes. Szuper finom és nagyon elegáns. Ne tegye ki a hosszú sorból a bolt előtt! Nagyon megéri. Kedvenc "Caramel beurre salé".
Le Bistro Marbeuf
Très Bájos, jó étel, és mindig olyan emberek, akik türelmesen várnak egy asztalt. Tudod, miért. Ügyeljen arra, hogy a meleg almás süteményt a desszerthez!
Ladurée
A must … Az én felfedezésem: karamellás vajkrém az üvegben - és mint mindig egy gyönyörű dobozba csomagolva.
Hotel Le Bristol
Divatos nagy tea. Divatbemutató, miközben rágcsálik. Kérjen időpontokat a concierge segítségével!
Fauchon finomságok
Gyönyörűen bemutatott ételek, annyira nehéz dönteni.
Galeries Lafayette Gourmet
Kísértő delicatessen osztály. Nagyszerű frissítés … A Lafayette Homme 1. emeletén.
Breizh Café
Sok a legjobb párizsi crepes. Ez így van!
bevásárlás

Didier Ludot
A névadó híres vintage büszkeséggel szemben a kis fekete ruhát viseli.
Fifi Chachnil
Lenyűgöző ruhák és kiegészítők.
Annick Goutal magas osztályú illatszer
A szecessziós szecessziós palackokról ismert.
Roses Costes Dani Roses
Apró, de még élvezetesebb virágbolt.
Sephora a szépségfüggők számára
Itt órákat tölthet.
Maria Luisa Avant-garde márkabolt
A divatszakemberek itt inspiráltak.
Repetto
A pointe cipők és a balett mezek között mindenféle színben megtalálható az édes ballerina.
Merci Multibrand Store
A klasszikus divattól az edényekig és a papíráruig nagyon szokatlan választék! Azt hiszem, még jobb, mint az anya a tervezési templom "Colette".
Le Bon Marché Rive Gauche
Ha kevés a vásárlás ideje, nagyszerű couturierek és fiatal francia címkék széles választéka található. Az én kiemelésem: a Caron porszívója a fehérnemű osztályban.