Utazni

Utazás tervezése a Pinterestrel: Valamennyi Valencia ízlésünk után kérjük!

Anonim

Hol jár az utazás? Valencia felé Spanyolország délkeleti partján! Mi terveztünk egy rövid utazást Valenciába a Pinterestrel, és most szeretnénk csomagolni a táskáinkat

,

Rövid kirándulás Valenciaba

Nem feltétlenül Madridnak vagy Barcelonának kell lennie, épp ellenkezőleg! Valencia gyönyörű kikötői városa még mindig egy igazi bennfentes tipp, és remek, nyugodt alternatíva. A kulináris, kulturális vagy építészeti látványosságoktól egészen a széles városi strandokig, a trendi környékekig és a forró tavaszi kirándulásokig - egy rövid utazást terveztek az iberi-félsziget dél-keleti partján a Pinterestben, és kiválogattuk saját személyes forró pontjainkat.

A Pinterestrel való személyes nyaralási program összeállítása csodálatosan egyszerű - vagy fácil, ahogy azt Spanyolországban mondják. A rendezési funkciók különösen alkalmasak erre a célra: egyszerűen hozzon létre egy Pinwannd "Valencia" -t, és az ízlése szerint megfelelő alkönyvtárakat a kívánt kategóriákhoz, például a szállodához, éttermekhez, látnivalókhoz és vásárlási tippekhez, és gyorsan megtalálja a helyszínen található összes tippet a telefonon.,
És ha tetszik, elküldheti saját személyes nyaralási képeit, és gyűjtheti kedvenc tippjeit az utazás után más felhasználókkal.

És te megy

szálláshelyek

Oly sok mindent tudunk arról, hogy a Valencia szállása sok mindent kínál: a hangulatos ágytól és a reggelitől az elegáns szállodákig - itt mindenki garantálja, hogy megtalálja a megfelelő szállást a rövid utazásukhoz. Mindenesetre találtunk valamit!

City Guide Spanyolország harmadik legnagyobb városa hihetetlenül változatos, és mindenkinek van valami. A homokos strandoktól, tágas parkoktól, a történelmi épületektől a futurisztikus építészetig. Saját személyes látnivalóink: a Művészetek és Tudományok Városa, a Lonja de la Seda (Silk Exchange), a Jardín del Turia (Turia Park), az El Carmen kerület és természetesen a város strandja Playa de Malvarrossa.

Ételek és italok Legalább változatosan mutatja Valencia a kulináris oldaláról. Akár a régió jellegzetes tapas, hal és tenger gyümölcsei különböző változatokban vagy - ¡claro que si! - a világhírű Paella - már régóta várom, hogy megkóstolja a sok finomságunkat.

Napi kirándulások És ha éreznénk a vágyat, hogy egy napos kirándulást vegyenek a környezetbe, számtalan lehetőség is lenne. Napi utazásunk kedvelt: Montanejos meleg forrásai és Peniscola festői tengerparti városa.

Bueno, a tervezésünk több mint sikeres volt! Most mindössze annyit kell tennünk, hogy könyv és csomagolás - az út megkezdődhet!

Galéria | Városi utazás vándorlás garancia