Utazni

Photowalk New Yorkon keresztül: hogyan nézhetjük meg a városot különböző szemeken keresztül?

Anonim

NYC-ben: látványos felvételek, finom étel helyek és olyan városok, amelyek soha nem alszanak. Egy utazási történet.

Lásd New York felülről: Az egyedi felvételek nem messze vannak

NYC: Fotókísérlet

" New York, New York, ébredni akarok egy városban, ez nem alszik; És a hegyi király megtalálása a lista egyik csúcsán; Számos "- A városnak egyedülállónak kell lennie, ha egész dicséretének himnuszát Frank Sinatra-nak szenteli.
A Big Apple valószínűleg nem csak számtalan dalt ér, de biztosan (legalábbis) egy utazást.
Szerkesztőnk belerúgott a városi dzsungelbe, és számtalan fotót készített a Samsung Galaxy S9 + okostelefonnal, amelyet csak néhány garantált képeslapon találhat: A rejtett helyek, a tökéletes tájképek és a félelmetes napfelkelte New Yorkot másképp és más fényből ahogy képzeled.

Képek készítése profiként

A legfontosabb dolog először: határozottan nem vagyok profi fotós, nem tudok semmit az izo-értékekről vagy a fehéregyensúlyról, és örülök, hogy a telefon kamerám majdnem azt teszi, amit akarok.
Bár a Samsung Galaxy S9 + fényképezőgépének rövid képzési időt igényel, véleményem szerint azonban a felvételek olyanok, mint egy drága tükörreflexes fényképezőgép.
New York nem csak a város, amely soha nem alszik, hanem tele van grandiózus ételekkel, építészeti remekművekkel, szép házak tűzlépcsővel (igen, mint a mozikban!) És rejtett sávok - tökéletes hely és vitathatatlan mentség egy időben Soha ne tegye ki a telefont a kezéből.

A Hentes lánya - Az Instagram Hely kiváló

Hogyan ismeri fel az instabil élelmiszert? A dekor világos és tiszta, az étel túl jó enni, és a fény majdnem tökéletes szögben esik a helyszínre. Röviden, nincs szükség egyetlen Instagram-szűrőre a fotóhoz.
Az ipari elemek, mint például a fém horgok és a betonpadlók, lágyabb, földszerűbb anyagokkal találkoznak, mint például a sötét fa és zöld növények, amelyek vadul virágoznak. A színes csillogásnak van sárga festett szék.
A fényes fény és a nagy kontrasztú eszköz csodálatosan képes rögzíteni a Galaxy S9 + fényképezőgéppel a normál automatikus módban:nincs fading, nincs zaj és nincs furcsa fehéredés. Izgatott vagyok.

A manhattani híd - lehetőségeket kínáló hely

Reggel 6 órakor New Yorkban.Míg más emberek még mindig alszanak, vagy csak hazaérnek az utolsó partijukról, a Manhattan-híd felé tartunk, hogy elkapjuk a tökéletes napfelkeltét.Ismét kiderül, hogy "fényképezés a fény ellen" nem jelent problémát. A változó nyílás az emberi szemhez hasonlóan viselkedik. Automatikusan alkalmazkodik az adott világítási helyzethez és lenyűgöző képeket biztosít.
Pro módban a napfény beállítható és a fehéregyensúly kiigazítható. Ha nem ismeri ezt, akkor menj az automatikus üzemmódba, és a fényképezőgép önmagában is tökéletes megvilágítási körülményeket teremthet.
Széles utcák, rácsos kerítések és gazdag színek teszik a fényképezés igazi élményt számomra, nagyszerű trükkökkel kombinálva: fókuszálni az utat és elrejteni a kerítést? Nem probléma. Vagy inkább összpontosítson a kerítésre, és az utcára koncentráljon? Még ez is csak egy, két érintéssel működik az ujjával a kijelzőn.

Fedezze fel az új perspektívákat: a panorámaképek helyett lövések találhatók a béka szemszögéből és törött kerítések

Egy mobiltelefon kamera, könnyen érthető

Az F1.5 rekesz még a sötétben is világos marad, és késő éjszaka élénk fényképeket készít.Különösen sok mozgó fényforráshoz ajánlott a Pro mód:
Ha az élő élességet választja, az arcok portré alakúak, míg a bokeh hatás elmosódja a hátteret, vagy finom alakú fényforrásokat hoz létre, és sugárzó hatásokat idéz elő.

Az Empire State Building a naplementében, jobb fény látványa a Rockfeller Center közelében

New York City, mint egy fotós hotspot

Még ha klasszikus városnézés is szükséges, New York sokkal többet kínál, mint a jól ismert turistafotók vagy híres épületek. A legszebb fotóhelyiségek pontosan ott vannak, ahol alig nézel ki: kis részleteket a hidakról, füstöt a Gullideckelnből. gyakran látják a híres Wall Street-en lévő kis utcákat, és látványos képeket mutatnak. A csővezetékekkel ellátott metróállomások és a lenyűgöző mennyezeti dísztárgyakkal rendelkező bevásárlóközpontok az egyik vagy másik fotót tökéletes emlékeztetik a városi utazásra - anélkül, hogy vigyorgó Touri fotó lenne.

balra: Az Egy Világkereskedelmi Központban, jobbra: Földalatti tengely