Utazni

Tanulmány: Ezekben a városokban a szerelem drága öröm

Anonim

Néha el akarjuk kényeztetni partnereinket, élvezni az együttlét csodálatos óráit, vagy csak egy kis gesztussal mosolyogni. De milyen drága a gyertyafényes vacsora Berlinben, a madridi mozi látogatása vagy a rózsacsokor New Yorkban? Az BLOOMY DAYS online virágkereskedő tanulmánya meglehetősen kijózanító.

A két nap nagyon költséges egyes városokban

München a legdrágább német város

Az egyik

A nők soha ne adják fel a keresést (fodrász)

frizurák

A vizsgálat során a legnépszerűbb tevékenységeket és ajándékokat a Valentin-napig 50 városban és 15 német városban vizsgálták meg. A tanulmány szerint a Drezda 510, 50 euróval a 15 német város közül a legolcsóbb a Valentin-napi ajándékokra és tevékenységekre, míg München 718, 83 euróval a legdrágább. A költségvetésben, amelyet egy romantikus napig Münchenben kell eltölteni, ugyanezt teheti Drezdában - és a pénzért is maradt a járatokért!
Münchenben már egy tucat rózsát kell elutasítania már közel 37 euróval. Essenben azonban mindössze 20 euró - Deal!
Ha egy finom és fényűző estét szeretne elfogyasztani egy Michelin-csillagos étteremben, akkor Nürnbergbe kell mennie. Kevesebb, mint 235 euróval jobb lesz, mint Baden-Badenben: Itt költenek a bort és a vacsorát 340 euró körül.
Ha jobban szeretne moziba menni, mint az étterembe, akkor óvatosnak kell lenned: A két legördülőbb hely a két mozijegy és rágcsálnivaló számára Hamburgban, átlagosan 35, 30 euróval - kétszer gondolkozz el arról, hogy az akció thriller szeretne-e barátját látni az egész dolog tényleg megéri.

AZ EREDMÉNYEK KIALAKÍTÁSA A RÉSZ PÉNZHOZ Az eredmény világos: mennyire mélyet kell elérnie a zsebében, hogy örömet szerezzen szeretteidnek, attól függ, hogy melyik városban élsz. Például ugyanaz a Valentin-napi ajándék Prágában 430, 85 euróba került, ami Los Angelesben 1, 237, 45 eurót tett ki. Akkor inkább Prágába repülnénk!
Az egész tanulmány és az adatelemzési eljárás megtekinthető a //www.bloomydays.com/en/valentinstag-geschenk-und-blumen-index-eur/ címen.