Utazni

Glamping: Annyira elbűvölő az Angliai Wilderness Festival

Anonim

Minden olyan fesztivál szerelmese számára, akik nem akarják kihagyni a kényelmet: az Angliai Wilderness Fesztivál nagyszerű élő fellépéseket, irodalmat, kultúrát és kulináris élvezeteket kínál egyszerre. És ha tetszik, a kemping helyett helyettesítheti a szikrázást. A szerkesztő két emlékezetes napot töltött Oxfordshire-ben a Victorinox-szal, és hangos zene ellenére nyugodt alvást talált az estén

A vadon fesztivál

A (z) MADAME () által megosztott bejegyzés 2018. augusztus 5-én, 4:46 PDT-n

A kemping helyett kavargó? Amikor hallottam a fülemről, tudatában voltam: elkerülem (sajnos) a legtöbb fesztivált, mert hiányzik a saját visszavonulásom és kényelem, szomorú, ahogy ez hangzik. A kemping mellett az angliai Wilderness Festival is kínál "Boutique Camping" - és készen álltam erre a tapasztalatra.
Az angliai Wilderness Fesztivál, pontosabban az Oxfordshire Cornbury Parkban, a tipikus fesztiválklichok egyikében sem található. A részeg embereket, a barátságos vagy piszkos egészségügyi eszközöket (Dixis-t is) zavarják itt.
Fesztivál szabad szellemekhez és szabadúszóinkhoz, családok, barátok és párok számára ínyenc szerelmeseinek és fitneszfüveknek.Itt egyszerre lehet pihenés és borzalmas ünneplés. Három napig nem csak zenével verheti magát, de élvezheti a nagy műhelyek, a boltfesztivál ruháját a helyszínen, italt pezsgőt vagy pihenhet a szabadtéri fürdő területén.
Saját ajánlásaim: A Victorinox-házban "Exp Knight Knight " Expedíció Tervezés minden másodpercben érkezett - még akkor is, ha ezeknek a szabadtéri történeteknek semmi közük sincs a szikrázáshoz.

Gyarmati: a Victorinox-ház a Wilderness fesztiválon a felfedezés és a kikapcsolódás oázisa

Glamping az új kemping

Csillogó, mi ez? Elsősorban a " kempingezés " és a " elbűvölő " kifejezésekből származó portmanteau szó. Ez a fajta szabadság egyre fontosabbá és egyre fontosabbá válik. A kemping modern módja, a természet és a kényelem ötvözésével.Az előny: Nem kell saját felszerelést, mint például a sátorát és a Co.-t hozni, de stressz nélkül és hátfájás nélkül utazhat. Ahelyett, hogy egy sátorban maradna, olyan szálláshelyek, mint a tepees, a campers vagy a nagyobb lodge sátrak, tökéletes alvó oázisok.


A szállás a Wilderness Fesztiválon

Azok, akik fel akarják hagyni a kempinget és az önálló építkezést, a " Boutique Camping " területén találják meg.A glamping előnyei tökéletesek a valódi kényelem szerelmeseinek:
- A környék 24 órás recepcióval rendelkezik - Bejelentkezés, mint egy hotel
- A bőröndöket a concierge-szolgálat viszi a kemping felett
- Nemes és tiszta egészségügyi létesítmények az erdei WC vagy a Dixies helyett
- A típus tágas, elektromos csatlakozással és igazi ágyzal rendelkezik
- A terület saját étteremmel rendelkezik
Természetesen a Glamping olyan ízeket kínál, amelyeket nem talál a kempingben. Nincsenek kemény matracok, feszes hálózsákok és mindenekelőtt sátrak, ahol még csak ülni sem tudnak.
A szép dolog az, hogy nem kell lemondania a tábortűz románcáról a luxus ellenére: még mindig élvezed a csodálatos fesztivál légkört, és lefeküdhetsz kedvesével a fűben, és hallgathatod a zenét, anélkül, hogy a hideg és kellemetlen táborba gondolnia kell. És ez a csodálatos szépség: a természetben lenni és még mindig jó érzés.