Élet

Így mindig felejthetetlen benyomást hagysz!

Anonim

Szeretne mindenütt tartós pozitív benyomást kelteni? Ezek az öt tippek emlékezetes memóriában maradnak.

Az első benyomás mindig számít

A halhatatlanság taktika kérdése

Tiszta ízanyag

Ha enni, akkor vonzóbbak a férfiak számára

élelmiszer

Valamit mindannyian halhatatlanul akarunk lenni. A szörnyűség egy tanulmány eredménye, amely szerint az egymással kommunikáló összes információ 90% -a utólag elfeledett.Mindent. Nem számít, milyen keményen próbálunk jó benyomást kelteni valakinek, végül hiába és elfelejtettük.
Teszt: Hogyan befolyásolhat másokat?
De nem minden remény elveszett: Valójában van néhány taktika, hogy maradjunk felejthetetlenül. Carmen Simon kognitív tudósa és szerzője elmagyarázza, hogy az emberek legnagyobb hibája az, hogy túlbecsülik a célok relevanciáját és alábecsülik a meglévő szokások hatását.
Így biztosítja, hogy a megjelenésed 90% -a biztosan ne feledkezzen meg:
1. érzelmeket mutatnak
Ügyeljen arra, hogy más emberek reagáljanak bizonyos dolgokra és érzelmi pillanatokat használjanak maguknak. Mindig emlékeznek arra, hogy lépjenek be más emberek érzelmeibe, ezek lehetnek személyes emlékek vagy személyes problémák. Automatikusan egyre intenzívebb kapcsolatot építenek ki azokkal az emberekkel, akik jó benyomást keltenek.
2. Ismételje meg álláspontját
Carmen Simon kutatása szerint három kísérletet tett az agy számára, hogy az információkat fontosnak tekinti.Tehát tökéletes értelemben ismételni azt, amit gyakrabban mondasz.
3. Egyenes és egyszerű
Használd a saját tapasztalatodat ahelyett, hogy csak a Wikipédiából vagy más platformokról származó információkat reprodukálnád. Az emlékek nagyobb súlyt és relevanciát mutatnak - a saját maradványait másokéval osztják meg.

4. Tartalmazza a hallgatót
Hagyja, hogy a hallgatók az egész beszélgetés részévé váljanak. Elkötelezettségük a beszélgetéshez és a hozzájuk való válaszadáshoz továbbra is emlékezetük marad, mivel maguk is az egész részévé váltak. Majdnem elkezdődtek, a közönség részt vett.
5. Lenyűgözze az embereket
Ez a pont magától értetődő: Olyan pillanatokat kell biztosítanunk, amelyeket senki sem várhat. Az emberek jobban emlékeznek az irritáló, ijesztő vagy figyelemre méltó dolgokra.

Galéria | Esztétika Szép és könnyű