Utazni

A FÖLDI TÖRTÉNETEK - Hétvégi Fehér Pearl Mountain Days

Anonim

34 szakasz, 170 órás szórakoztatás: A Fehér Pearl Mountain Days mindenki számára olyan, aki szórakozást, hangokat, konyhát és még nyugodt pihenést szeretne.

A hóesés a Fehér Pearl Mountain Days programja

Idõk Ausztriában

Évente egyszer Saalbachban van egy kis vészhelyzet: a Fehér Pearl Mountain Days a világ minden tájáról síelők, gasztronómiai szerelmeseik és hegyi rajongóink számára felejthetetlen időt töltenek - és még mindig van idő a wellnessre.

A TÖRVÉNYEK a földön

Szerkesztőnk eljutott a Saalbach-Hinterglemm világhírű nyaralóparadicsomba, hogy teljesen kikapcsolódjon a hegyekben és lazítson. Saalbach egy üdülőhely az osztrák Alpokban, Salzburgtól délnyugatra, amely különösen ismert síközpontjairól.

Álmodni és gyönyörködni: Leogang Puradies

Egy hétvégét tele szórakoztató és pihenő, tökéletes időjárás, és várják a barátom és én Ausztriában. Mi lesz a PORADIES Hotel Leogangban, amely azonnal magával ragadja az egyedülálló alpesi-modern stílusát, melyet a természet és a fa inspirál. Add hozzá a Leogang Steinberge mesés hátteret, amely nem csak túrázásra, hanem álmodozásra is felkéri Önt. Minden tiszta szabadságot, egyedülálló kikapcsolódást és kikapcsolódást igényel - tökéletesen felépüljön a Fehér Pearl Mountain Days között.


Fehér Pearl Mountain Days

A Big Bang One Kattintson a Frosted Carbon Diamonds - egy álom

A hang, a kulináris, a napsütés, az alpesi és az egészséges életmód öt pillére alapján a wpmdays számos változatosságot és felejthetetlen élményt kínál a lejtők mellett. Az egész fő támogatója nem kevesebb, mint a luxemburgi Hublot márkája, amely a francia Alpok tiszteletére ad okot a korlátozott " Big Bang Alpokkal ".
Bárki, aki nem szeret vagy nem szeret síelni, de a wpmdays változatos programot kínál: hóesés , zumba, jumping fitness vagy jóga a hóban teljes sebességgel hozza létre az anyagcserét, és csodálatos egyensúlyt teremt a helyszíni ugrással: Naponta legalább két fantasztikus helyszíneken, ahol egy-két italt vagy finom ételeket fogyaszthat 12 órakor. A legismertebb sztároskészítők mellett, mint például a Alfons Schuhbeck, a koppenhágai "Sushi Lovers" Kristian Elbo szintén kedvelik a finomságokat. Tehát nem fog éhezni.

Tartsd melegen és jól nézel ki: a Canada Goose gondoskodott arról, hogy a hideg ellenére nagyon jól érezzük magunkat a lejtőkön

Harminc zenész a Deep House, Jazz and Soul műfajokkal együtt, számos élő szórakoztató műsorral együtt a vidéki kunyhókban, éttermekben és szállodákban, tényleg mindenkit többé-kevésbé mozog - a hangulat egyedülálló! Ha van időd és motivációd, akkor 17 napig ünnepelhetsz. Határozottan megéri.

Hótalp Hinterglemmben

Ha nem tetszik annyira vad, de egy kicsit csendesebb, könyvet vezetett hótalpas túrát a wpmdays alatt. Abszolút ajánljuk itt a VIP tagkártyát:A transzfer (mint a Mercedes-től az S-osztály vagy a G-osztály) az egyik helyszínre vagy a sporttevékenységekre vezet. A legszebb napsütésben 5 km-es hócipőn haladtunk át havon, és egy alpesi kunyhóban megálltunk. A jól megérdemelt élelmiszer természetesen nem hiányzott. Egyébként az Egészséges Életmód program szerepel a Tagsági tulajdonosok számára.
De miért bánj magaddal egy szünetben a hegyekben, keveredve a wellness-szel és a párttal? Egyszerű: Mivel fontos megtalálni az egyensúlyt magadnak, és így megtanulják újra felfedezni és értékelni a kis és egyszerű dolgokat az életben. Bár ez meglehetősen hackneyednek tűnhet:A wpmDays alatt nem kell aggódnia semmiért, és teljesen élvezheti a pillanatot és az életet.
Egyébként a következő WPM-napok 2015.03.15-től 2013.03.31-ig tartanak.