Utazni

Badrutt palotája: ahol a nagyszerű luxus nem érzi kényszerűen

Anonim

Mit kell tennie, ha egy ház varázsa lesz? - Be kell lépnie. Ebben az esetben egy luxusvilágban, előkelő szolgáltatásokkal és nyugodt éjszakákkal, leírhatatlan hegyi táj közepette. Üdvözöljük a St. Moritz Badrutt palotájában.

A Badrutt palota télen: egy álom

Szent Moritz mítosza

" St. Moritz sokkal több, mint a magas társadalom, sok szőrmadár és a téli sportok " - mondta Susi Wiprächtiger, miközben a St. Moritz történetében keresztül vezetett. Gyalogosan sétálgattunk a luxusüzletekben, mint a Gucci, a Bogner, a JetSet, a Dolce & Gabbana és a Louis Vuitton, miközben a nap ragyogott ránk. A "falu" mindössze 5000 lakosa van, a téli szezonban a lakosság 12 000 körül emelkedik - nem csoda, hiszen itt téli szüneteket és modern téli sportokat találtak, és a téli olimpiát kétszer tartották. Az elektromos fény eredete itt is több mint 1800 m tengerszint feletti magasságban van.Susi azt is elmagyarázza, hogy St. Moritz tulajdonképpen a 3.000 éve ismert ásványi forrásoknak köszönheti fontosságát. "Sajnos a város nem tesz eleget e tekintetben" - sajnálja.
Ma St. Moritz különösen köszönjük a csodálatos hoteleket és a páratlan gasztronómiát - ezért indított el erre a csodálatos helyre.
A Badrutt's Palace Hotel kiváltságos helyzete a St. Moritz-tó felett valószínűleg az Alpok leghíresebb szállodája és a St. Moritz Fünfsternehotellerie ikonja; így már elmentem. És valójában, ami várható, több mint egy szálloda: ez egy olyan hely, ahol egy kis család leszel, teljesen kényelmesnek érezheti magát, és semmit sem szeretne. Nyáron 280 személyzet gondoskodik a vendégek jólétéről, a téli időszakban még 520 fő.A ház filozófiája nem ok nélkül van: " semmi sem túl nagy".

Egy hozzászólás, amelyet Nele D. () osztott meg 2017. augusztus 15-én, 13:33-kor

A tökéletes helyszín

Akár tetszik, akár nem, nem hagyhatja ki Badrutt Palotáját. A többihez képest egyedülálló kilátást kínál a tóra és a hegyekre. Reggel a hegyek eltűnnek a köd mögött, és néhány perc múlva megjelennek olyan gyorsan, mintha valaki felbukkant volna ott - jó reggelt St. Moritzban!
Közvetlenül az ajtók előtt valószínűleg a legexkluzívabb bevásárló utca, a Via Serlas.Középen ahelyett, hogy csak itt van a mottó, és úgy éreztem, közvetlenül meghívták az ablak vásárlására.


Tapasztalatok a Badrutt-palotában

A tartózkodásomért nagyon különleges programot vettem igénybe: egy edzés egy képzett személyi edzővel, egy 90 perces arckezelés magas színvonalú termékekkel, amint Madonna már használ, egy kirándulást a Felső-Engadinban lévő Muottas Muraglba és egy szenzációs privát turnét a St. Moritz. Itt megtalálhatja mindenkinek valamit, függetlenül attól, hogy kimerülni vagy pihenni.

A MADAME () által megosztott bejegyzés a 2017. augusztus 9-én, 13:29 órakor

A kívánság nem tagadható meg

Egy különleges ajándék: az elefánt a Badrutt palotájában

Ki állíthatja, hogy egy hotelben maradt, ahol egy elefánt állt a teremben?Néhány szállodai vendégek kívánsága csak egy kicsit szokatlan. Így az ember (ek) eldobta elefántját édesének évfordulójára - miért ne?
Noha a szállodában más vendégek nem voltak különleges kívánságaim, így volt egy fantasztikus Rolls Royce Phantom, beleértve a sofőt is, aki St. Moritzon keresztül vezetett minket. Mennyire különleges ez az élmény, amikor az emberek az utcán hullanak neked … mi értettek engem?

A lakosztályok

Fun Facts: Alfred Hitchcock rendes volt a Badrutt palotájában, és még saját lakosztályával is rendelkezik: a Hitchcock Suite.A "The Birds" filmet szinte hibáztatom, mert itt az 501-es szobában kellett volna felidéznie az ötletet. A dekor egy kicsit különleges és szüksége van hozzászokva, akár tetszik, akár nem.
Sok fa megfelel a bőr és a mustár sárga, barokk minták nem hiányoznak. Egy éjszakára ez a lakosztály határozottan egyedülálló élmény, így kapja meg a személyes ajánlást. Ki tudja, melyik alkotó erő még ott alszik?

,

Látványosak a lakosztályok tóra néző kilátással és nagy erkéllyel, amely arra készteti Önt, hogy egy pillanatig pihenjen és szüneteltesse a világot.
A Badrutt palota 157 szobával és 37 lakosztállyal rendelkezik.Az árak ára 490 és 25 000 frank közötti éjszakánként.

Amint belépsz a Hitchcock lakosztályba, különleges varázslat jön át

Hello, én vagyok a komornyik

,

A Badrutt Palotája meglepődik olyan kis dolgokkal, amelyek felejthetetlenné teszik tartózkodását. Amellett, hogy a jól ismert specialitása Engadin Nusstorte (akár gluténmentes!), Ami számított számomra meglepetésként, a lakosztályban található minibár, valamint a filmcsatorna az esti órákon át jár. És ha valamire van szüksége

,

majd kérdezze meg a komornyikát.Segítséget nyújt Önnek a szavakkal és tetteivel - exkluzív szolgáltatással.
A St. Moritz Badrutt palotája különleges hely. Még ha a világ luxusja is körülveszi, semmilyen módon nem kényszerül rá, és otthon érezheti magát. A személyzet kevésbé cselekedetként működik, hanem családként: egymást ismeritek, köszönettelek egymásnak, és emlékeznek minden kívánságára. Csak az első napon kellett megemlítenem a szójatejmet … :)