Utazni

A kikötőváros impulzusa, az Elbphilharmonie kizárólagos hotspotja

Anonim

Jó dolog van szüksége Weilre. A hamburgi élet lüktet mellénk, miközben élvezzük az Elbphilharmonie Westin Hotel kikötőjének panorámás kilátását - ez hangzik a fülünk zenéje …

Purisztikusan szép: a hamburgi Elbphilharmonie mindenkit magával ragad

A kikötő és a zene között

Lélegezz be, lélegezz ki és élvezd a pillanatot ⚓️✨ #thewestinhamburg #elbphilharmonie #viewgoals #eles #besseralsfernsehen

A MADAME () által megosztott bejegyzés 2017. július 31-én, 20:41-kor

A szerkesztõnk biztos: nem a félúton kell utazni a világon a rendkívüli módon. Ha privát szünetet keres német déli irányból északra, akkor rövid utazást kell tartania Hamburgba. Mert ott a legmagasabb szinten meríthetjük el a Hanseatic kényelmet.
Nincsenek szállodák a Hamburg kikötőjéhez, és olyan hajók, mint a The Westin Hotel Elbphilharmonie. A koncertterem felett egyedülálló osztályzattal rendelkezik: a purisztikus, mégis elegáns belső kialakítás a hotel belsejét rögzíti, tökéletes az Instagram fotókra és bármi másra, csak zavaró. A hangsúly egyértelműen a kikötő, az Elba, a hajózási társaságok és a hajók, amelyek rohanni minden második másodperc alatt - hah!
Az éjszakai üzemmódban feltétlenül nyomja meg az elektronikus függönyöket, mert a kikötő soha nem alszik.,,
Alvásról szólva: Ha nem érzed magad a 19. emeleten, akkor álmodni fogsz egy álomról a különleges tervezésű Westin Heavenly® ágynak köszönhetően - A Sweet dreams garantált!

Panoráma a szédülésért


Ha még mindig szkeptikus a városi környezetben; Ne aggódjon: A Westinben el lehet menekülni a város nagy nyüzsgéséből a nagyvárosban. A Westin egy békés medence 244 szobával, köztük 39 lakosztállyal.A padlótól a mennyezetig érő ablakok az abszolút nemplusultra és esetleg a legszebb kilátást nyújtják a kikötőnek, így biztos lehet benne, hogy a legnagyobb síkképernyős TV-t fizetik. A csúcspontja:Az ablaküvegben lévő boltozat szinte súlytalan érzést ad, így a víz láthatod a lábad alatt függőlegesen. Ha ez túl bonyolult, akkor is visszavonul egy szobába, ahol csodálatos kilátás nyílik a városra.
A lakosztályok ékszere a tulajdonos lakosztálya, amely csak egyszer szerepel a Westin Hamburgban. 160 m² felett fekszik, és lehetővé teszi a hihetetlen 180 fokos panorámát - erkélyt is beleértve! A Masionette Suite kétszintes köszönhetően hihetetlen kilátást nyújt, ahol majdnem elveszítheti magát.
Egyébként nem kerülheti el a Plaza sétát!A tárolóépület és az új épület közötti összeköttetésben 37 méteres magasságban sétálhat az egész épületen, és nézze át Hamburg változatos városi panorámait. Az én tippem:Kétszer is érdemes megy, mert nem fogsz mindent felfedezni az első túrán …

A lakosztály külön nappalival és hálószobával rendelkezik mindenkinek és mindenkinek!

Szerelmeseinek és kíváncsiaknak

Ha különleges estet szeretne adni magának és partnerének, akkor ne nézzen tovább a hamburgi Westin Hotelben. A Saffron házon belüli éttermének köszönhetően semmi sem áll a romantikus gyertyafényes vacsorán. Ha kevésbé szerette, de ugyanolyan luxusszerű, a The Bridge Bar koktéltermékei melegen ajánlottak. Ezen felül, ki tud mondani "nem" egy italt a rendkívüli kilátással a padlón lévő ablakok 37 méter magasságban? Pontosan.
Egy éjszakára a Deluxe Panorama teremben, ahonnan kilátás nyílik a csodálatos Elbe- re, hetente 300-500 eurót kell fizetnie.A hétvégén sokkal több. Aki nem akarja, hogy egy lakosztály nélkül legyen, körülbelül 800 eurót kell fizetnie egy éjszakára a zsebében. A nézet azonban megfizethetetlen.

Üdülés és élvezet: Mindketten jó kezekben vannak a Westinben, ígérem!

A kikötőváros részei

A vállalkozók számára, akik nem csak azt szeretnék megtapasztalni a The Westin-t, Hamburgban sok mindent kínál. Annak érdekében, hogy ne mindent felsoroljon az AZ-ból, privát hotspotjaim vannak, amelyeket a turisztikai látványosságoktól távol szeretnék ajánlani: Látogasson el a Blankenese Treppenviertelben található kis Carroux kávézóba, élvezze a csészény kávét, majd sétáljon el az Elbe parton Leszállás hidak mellett -, hogy folyamatosan esik hamburgi, egyébként nem igaz!
Ezután vegyél egy jegyet, és vegyék fel a kompot a Finkenwerderre, az út úton van.
Tetőtéri bár: A 20 fel Hamburgban
A nap hátralevő része a jól bevált klasszikusokkal, például a Planten un Blomen botanikus kerttel, az Outer Alsterrel, a hamburgi székesegyházzal vagy bevásárlással töltheti el - soha nem unatkozik!