Utazni

A szerző megtalálta: a legszebb lakás Dél-Németországban

Anonim

Néha olyan helyeken találod magad, ahol még nem is gondoltam, hogy léteznek: A város menekülésén a szerkesztő egy hétvégét egy Allgäu-i üdülőházban tölti, és nem hagyhatja abba mondani róla. Az osztott irigység félig irigylemezve van - ezért lelkesedése kis része:

A különleges jellegű apartmanok a festői Pfrontenben találhatók

A tökéletes hétvégi kirándulás
Néha csak meg kell menned. Bár minden a munkában nagyszerű, a barátok már szombat este terveznek, és a hűtőszekrény már tele volt tojással és füstölt lazacokkal, rendszeres időközönként átérek a várakozási idő megváltoztatására.
Ebben a pillanatban, amikor a nézet nem kószál a hálószobában az ébredés után, de találkozik az ismeretlen szemmel, az első megnyitása mindig finom számomra. Milyen lenyűgöző, hogy ez a térbeli perspektivikus változás számomra egyértelművé válik a Pfronten hegyi és völgyi kastélyaiban.
A hegyvidéki és völgyi kastélyok Pfrontenben A 2015. decemberi barokk párok, Barbara és Bernd Schlachter-Ebert, akik már működtetik a wellness hotel Schlossanger Alpot, különlegességeket nyitottak meg. A nyolc "loft" teljes mérete és jellemzői változóak, és mind külön atmoszférikusan, mind tematikusan eltérőek.

A (z) MADAME () megosztotta a bejegyzést március 5-én, 2017-kor 0:16-kor


Üdülés egy apartmanban
Mind a nyolc lakás hasonlít: a kompromisszumokat nem a minőség és a jellemzők jellemzik. A nappali, a wellness-részleg és a hálószoba a legmodernebb technikai know-how-kkal van felszerelve, és a konyha felszereltsége valószínűleg minden amatőr szakácsot megünnepl.
Különösen lélegzetelállító, ha az ember sötétben érkezik. Ezután csak akkor éri el a lélegzetelállító hegyi panorámát, ha teljes erővel felébred. Az arcon reggeli napsugarakkal a csillogó hegycsúcsok elég közel vannak ahhoz, hogy megérintsék, és München, két óra múlva, végtelennek tűnik.

Meleg és hihetetlenül szimpatikus: a házigazdák Barbara Schlachter-Ebert és férje, Bernhard Ebert

A Berg und Tal Lofts tökéletes szimbiózisot kínál a luxusszállodák kényelmének és az üdülési szabadságnak. A szeretettel összeállított reggelit minden reggel a lakásba szállítják, és a Hotel Schlossanger Alp wellness-részlege természetes módon használható. További információ a luxus apartmanról a berg-tal.com oldalon található.

Galéria | Utazás A világ legszebb helyei