Utazni

Almdorf: luxus visszavonulás nyugodt garanciával

Anonim

A karintiai Almdorf fenntarthatóságot, luxust, békét és egy extra osztály hagyományos báját kínál. A visszavonulás Ausztriában.

1400 m magasan fekszik a luxus faházak felső fennsíkjában

Az Almdorf varázsa

Lehet, hogy rosszabb: a kilátás a teraszon a faház

A lélegzetelállító hegyi idillák közepén, 1400 méteres tengerszint feletti magasságban van egy olyan hely, amely nemcsak fenntartható luxust kínál, de aktiválja az elfelejtett, elfelejtett szünet gombot az emberekben (igen, valójában!). A karintiai alpesi falu két világ közötti kölcsönhatást lenyűgözi: a különböző szinteken elhelyezkedő magaslatokon az egyik oldalon a magas színvonalú luxus házak, a többi alpesi kunyhók a hagyományos bájban és a pompás éttermekben találhatók.
Fantasztikus faházak és kunyhók sportolóknak, családoknak és pároknak
Összesen 51 alpesi kunyhó található a vendégek számára - ott a választás nem könnyű. A kedves kunyhókkal rendelkező Omaofen házak saját borospincéjével, a 3 emeletes luxusszállással, jacuzzival és szaunával a megfelelő hely mindenki számára! Tudja, nem az 50-es évekből származó régi hegyi kunyhóról beszélek

,

Amikor belépett az Almdorfba, egy különleges érzés győzött le: Ez a hely tele van nyugtató mágiával, és úgy érezte, mintha az összes stresszt, az elmúlt hetek összes feszültsége és minden kis betegség el fogna távol tőlem. Ez még soha nem tett helyet a világon! De legyünk őszinték: Képzeljük el, hogy egy 1, 400 méteres magasságon állunk (a magaslatoktól való félelem nem fontos!), A hegyek és a gyönyörű alpesi kunyhó érzésével, továbbá tökéletes Kaiser időjárás, és az egész személyzet érezni fogja Önt hogy különleges legyen - aggódna a munka vagy a stressz miatt? Pontosan!

Elképzelhetetlen kunyhó érzés

A hely nagyszerű dolog, hogy bármit is tehetsz, amit csak akarsz. Választhat Önnek: az egész napot a faházban és a saját szaunában töltheti, és csúcson alulról lefelé kényeztesse magát, vagy egy expedícióban lehet.
Az utóbbi esetében jó szándékú tanácsom van: ha reggel 7 órakor egyedül akarsz kocogni a hegyekben, akkor vigye magával GPS-t. Vagy egy barát. Vagy mindkettő

,

Cuddly and cozy: A faházak tiszta luxusval ragyognak

A magány érzése

Valószínűleg csak néhány pillanat van az életben, amikor a magány sok érzelmet kelthet örömmel. Az Almdorf egy ilyen hely, és nincs ok nélkül a " World Peace Eco Resort " állítás: Az Almdorf él és osztozik a kivételes luxus, az ízletes konyhát és a hagyomány varázsát vendégeivel. Nemcsak élvezheti a legjobb és legegészségesebb szerves húst, amit valaha is eszelt (természetesen a környező vidékről!), De aludni a legkényelmesebb dupla fenyőágyban is - három különböző típusú párna áll rendelkezésre.

#Viewgoals


Számos túraútvonalával az üdülőhely arra figyelmeztet, hogy közelebbről megnézzük az Almdorf környékét. Ha kéz a kézben jár a természetgel és a hagyományokkal, akkor a Nockberge, lélegzetelállító dombjaival és marmotteivel, éppen az, amit keres. A Speik mellett, amely csak ott nő, és az ott termő fenyő, felfedezhet olyan helyet, amely hasonlít a filmkészletekre és az ír hegyi tájakra, amelyek a 35 kilométer hosszú Nockalm-úton haladnak, ami szintén tökéletes a terület feltárásához.
Ha sétálsz gyalogosan, akkor elfogyaszthat egy snacket a bájos és rusztikus alpesi kunyhók egyikében, ahol sajtok és társulatok.

Kilátópont a Nockberge-ban: érintetlen természet széles körben

A költségvetési kérdés

Természetesen a luxus minden bizonnyal felmerül a kérdés, hogy mit kell itt fekszel egy ilyen hétvégére. Ha a főszezonban utaznak, legalább 340 eurót kell fizetnie éjszakánként - ez magában foglalja az egyéni kabinos reggelit is. A luxusszálloda saját szaunával és borospincével az éjszakától alig 800 euróig áll rendelkezésre. Ha végre megtanulnod, hogy egy pillanatra koncentrálj a lényegre, és újra meglássd magad, akkor az utazást melegen ajánljuk. Hagyja magát kényeztetni az Alm-Spa-ban egy Heustempelmassage-ban, lazítson a hegyi gyógynövény szaunában, és élvezze a csillagos égboltot egy speciálisan kijelölt kunyhóban. Nem voltam tisztában azzal, hogy annyi csillag lehet az égen …
Az egyik dolog nagyon világos: Almdorf nem csak egy tendencia, hanem egy elképzelés:azt tanítja neked, hogy újra látod magad egy olyan világban, amely túl gyorsan él, és mindenki arcán mosolyog, amikor belépsz a fából készült ajtón - legalábbis haza.

Nászút 2.0: A szerelmeseknek még egy fa ház is van; A csillagok tökéletesen megfigyelhetők a szénaágyban