Utazni

Exkluzív városi szálloda: időtöltés Drezda óvárosában

Anonim

Vegyen egy rövid szünetet Drezdán, és hagyja magát kényeztetni a HYPERION Hotel Drezda am Schlossban

Időzítés Drezdában

Hihetetlenül gyönyörű, gazdag a történelemben, kivételesen kreatív és változatos - így Drezda bemutatkozik a látogatónak. A város minden részében érezheti magát: akár az Elba partján, akár a barokk horizonton, az újjáépített Frauenkirche előtt álló téren vagy az új város színes nyüzsgésében. A Drezda óvárosának szívében, számos kulturális vásárlási ajánlat közvetlen közelében, a HYPERION Hotel Drezda a H-Hotels.com kastélyban található. A történelmi épületnek tetőtéri terasza van, amely meghívja Önt, különösen nyáron.
A 235 szoba és lakosztály különféle szobákkal rendelkezik, elegánsan berendezve, és maximális kényelmet ígér. Sokan fantasztikus kilátást nyújtanak a Residenzschlossra vagy a Frauenkirche-re. Az innovatív, nyitott terű fürdőszobák zuhanyzóval vannak ellátva, és néhányuk további káddal felszerelt.
A HYPERION Hotel Drezda am Schloss kulináris jólétét is gondoskodik. Reggelente változatos svédasztalos reggelit szolgálnak fel a Wohntube étteremben. Később a regionális és nemzetközi ételeket à la carte ételeket szolgálják fel.

A Hyperion Dresden tetőteraszán

A HYPERION Hotel Dresden am Schloss gyógy- és fitneszterme a 15. század történelmi kőpadjaiban található. A vendégek kellemes kikapcsolódást élvezhetnek a történelmi boltívek és a modern design lenyűgöző kombinációjában. A romantikusok és azok számára, akik egy exkluzív és rendkívüli estét kívánnak megtapasztalni, a szálloda megnyitja a fürdőt egy "Private Spa Night" -hez. A párok romantikus kétszemélyes tartózkodást élvezhetnek, és hozzáférhetnek a saját szaunához.
Ezt megnyerheti:
Két éjszaka a HYPERION Hotel Dresdenben a H-Hotels.com kastélyában, beleértve a reggelit, háromfogásos vacsorát a modern étteremben, beleértve az italokat. A nyertesek is élvezhetik a Private Spa Night programot, és az exkluzív szakasz két egymást követő napon belül elérhető lesz a nyertesek számára. Visszaváltás kérésre és rendelkezésre állás.

Hogyan lehet megnyerni:

Válaszolj versenykérdésünkre, és töltsd ki a részvételi űrlapot. A bejegyzések lezárásának időpontja: 2018. október 9.

További információk: //www.h-hotels.com/