zvijezde

Annett Möller u beznoj sreći: Sada otkriva ime njezinih malenih

Kind & Karriere: Annett Möller möchte manchmal weinen (Lipanj 2019).

Anonim

Voditelj govori o svojim prvim tjednima kao majci

Annett Möller lebdi u beznoj sreći. Dva mjeseca, RTL voditeljica je sve o svojoj maloj kćeri. Sada je 39-godišnjakinja prvi put govorila o svom životu kao novorazvijena majka i konačno otkrila ime njezinih malenih.

"To je stvarno lijepo"

Annett Möller blista s radošću - majčinstvo je novinarka izvrsno. Uživa u svom novom životu s kćeri u najvećoj mjeri i ulazi u svoju ulogu majke. No, Annett također priznaje da je puna ruku s malim Wonneproppenom: "To je stvarno lijepo, stvarno super, ali ne mogu zanijekati da je to stvarno iscrpljujuće", kaže ona smijeh i konačno otkriva, Kao što je njezin potomak zove: Mala princeza nosi lijepo ime Livia.

U lipnju je djevojčica rođena, a od tada je bila dosta široka u životu svoje mame: "Volim voditi svoj samoodređeni život Ali sada nema ništa sa samoodređenjem, postoji samo strano odlučivanje. Kada je dijete gladno? Ima li bol u trbuhu, treba li spavati ili biti zamotan? " Biti mama je samo posao s punim radnim vremenom, kaže Annett, ali ipak ostaje opušteno. Ako treba vremena za sebe, tata će ući, objašnjava ona. Naravno, mali Livia ga je također potpuno omotala oko prsta.

S kojim trikovima Annett olakšava život mame i kad se želi vratiti u kameru, naučit ćete u našem videu.