tv

Carmen Geiss: Larissa Marmont nagymamája, az úgynevezett Let's Dance

Anonim

Carmen lányai fájdalmasan választották ujjaikat

Már régóta csodálkozó arcokat látsz, amikor Daniel Hartwich pénteken este bejelentette, hogy nem Larissa Marolt, hanem Carmen Geiss, aki a "Let's Dance" elődöntőjébe költözött. Mivel a Larissa nem csak a zsűri jobb áttekintése volt, sok stúdióbeli néző is úgy vélte, hogy teljesítményük jobb volt.

"Mindig teljesen magabiztos vagyok a gyakorlatban, majd elrontom a táncparkettet." Túlságosan ideges voltam ma ", elismerte Carmen a műsor után az RTL.de interjújában. De nem dönt a zsűri egyedül, hanem a hívók, amelyek nélkül a hírességeknek nincs esélyük a körforgás előrehaladására. "A rajongók nélkül ma ez nem lett volna lehetséges, és szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a billentyűzetet ragyogották nekem" - vonja el Carmen. "Nagyon megérintettem, könnyek voltak a szememben."

Persze, Carmen lányai, Davina és Shania nem voltak teljesen nélkülözve. A két ült a közönségben, és folyamatosan használta a mobiltelefonjaikat. - 156-szor hívtuk - mondta Davina könnyekkel a szemében. "76-szor a mobiltelefonommal és 70-szer a Shanias-szal."

És a telefonhívások Larissa rangsorából is megjelentek, Carmen rájön: "Larissa nagymamája és nagybátyja felhívott rám, Larissa azt mondta nekem, még azelőtt, hogy akkor semmi sem baj."

Lehet, hogy Larissa azt mondta a nagymamának, hogy hívja fel őt, nem pedig a versenyt. De a 21 éves valószínűleg már érezte, hogy ez a hét szűk lesz. "Nagyon izgatott vagyok, mert ma megyünk, és mindannyian nagyon sok bajunk van, csak négyen vagyunk, és annyira közel van, hogy a rajongók telefonja olyan fontos."

A keserű könnyek az ő távozása után áramlottak, mert Larissa annyit tervezett: "Le akarom tenni a lehetetlenséget" - mondta röviddel a műsor előtt. Végül nem sikerült, de Larissa egy dolgot az volt, hogy hét hétig szórakoztassa a közönséget és a zsűrit, ami sokat ér.

Képforrás: RTL