zvijezde

Carmen Geiss skoči: Teške riječi nakon Shitstorma protiv muža Roberta Geiss

Carmen Geiss - Island in the Caribbean (Official Video) (Travanj 2019).

Anonim

Carmen Geiss ne dopušta da joj obitelj vrijeđa

Carmen Geiss je oduvijek bila žena jasnih riječi, ali sada supruga suprotno tako sretne milijunašice konačno se srušila. Razlog: Kada je članica 'Punkt 12' Katja Burkard objavila snimku s self-made milijunašem Robertom Geissom sa sunčanog Saint-Tropeza na svom Facebook profilu, to nije dobro prihvaćeno od strane svih navijača. Usprkos brojnim slavljenim milijunaškim obiteljima rezultat je.

"Jednostavno se nadam da nas RTLII još ne smeta još s ovom zastrašujućom obitelji", piše korisnik. Kao "pljačkaš" i "arogantan" pozivaju druge. Previše za Carmen Geiss: kritika muža i njezine obitelji čini se da je 51-godišnjakinja tako teško da plavuša požari uredno natrag: "Neću dopustiti da naša obitelj i obožavatelji vrijeđaju!"

"Neću dopustiti da se naša obitelj i obožavatelji vrijeđaju"

Na Facebooku, žena milijunaša nastavlja svoju ljutnju i osuđuje ljutnju kao "A **** rupa, Prolls i idiots" i kao "bolesne ljude bez budućih planova i sretnog odnosa". Umjesto da vrijeđa strance, savjetuje korisnike Facebooka: "Samo se isključite kad pokrenemo".

U međuvremenu, Katja Burkard je također komentirala svoju Facebook stranicu na Shitstormu i uzela Carmen i Robert Geiss: "Apsolutno shvaćam kako je bijesna, uvrijeđena i uvrijeđena Carmen Geiss nepristojni ljudi na Facebooku napadaju druge. " To bi moglo biti lijepa konačna riječ za ovu Facebook bitku.