csillagok

Carmen Geiss pattan: Kemény szavak a Shitstorm után Robert Geiss férj ellen

Anonim

Carmen Geiss nem hagyja, hogy a családja sértődjön

Carmen Geiss mindig is tisztességes szavakkal küzdött nő volt, de most az örökölt milliomos felesége végre összeomlott. Ennek oka: Amikor a "Punkt 12" előadó Katja Burkard készített egy pillanatfelvételt saját készítésű milliomosával, Robert Geissről a napsütötte Saint-Tropez-ről a Facebook profiljáról, ezt nem fogadják el minden rajongó. Az eredmény egy szarháború sok méltóságos milliomos család ellen.

"Remélem, hogy az RTLII még nem zavarja tovább ezt a felháborító családot" - írja a felhasználó. Mint "levelless" és "arrogáns", másokat hívnak. Túl sok a Carmen Geiss számára: férje és családjának kritikája úgy tűnik, hogy olyan keményen érte el az 51 éves férfit, hogy a szőke égetően visszavág: "Nem engedem, hogy a családunk és a rajongók sértődjenek!"

"Nem hagyom, hogy a családunk és a rajongók sértődjenek tovább"

A Facebookon a milliomos felesége folytatja a haragját, és "A **** lyukak, Prolls és idióták", és "beteg emberek jövőbeli tervei és boldog kapcsolatai nélkül" felszólítja a haldoklót. Ahelyett, hogy sértené az idegeneket, ő javasolja a Facebook felhasználókat: "Csak kapcsolja ki, amikor futunk."

Közben Katja Burkard is megjegyezte a Facebook oldalát a Shitstormban, és mellette Carmen és Robert Geiss: "Teljesen értem, milyen mérges, sértett és sértett Carmen Geiss tiszteletlen emberek a Facebook támadást mások. " Ez lehet egy kedves utolsó szó a Facebook csatának.