csillagok

Carmen Geiss: Robert megbántotta az érzéseit

Anonim

Robert Geiss szavakat nyitott a házasságáról

"Több mint 30 éve vagyok ezzel a nővel, és senki más nincs, szóval olyan biztos vagyok benne, hogy buta vicceket és mondásokat csináljak." Így Robert Geiss (53) televíziós csillag összefoglalja a Carmen (51) három évtizedes házasságát a Closer magazin interjújában. A házi áldás jelenleg a Geissensen lóg, mert a fotók a TV-milliomosról mutatnak be egy másik nővel a szállodában.

Carmen úgy érzi, hogy a fotók egy másik nővel bántalmazzák

"Amikor Robertt látom más nõkkel, ez fáj, " ismeri Carmen Geiss. A férje néha hiányzott az empátia. De így ismerte meg. Mindazonáltal az ember gondolkodik a válásról. "Nyilvánvaló és becsületes párként ismertünk, aki megosztozik a véleményével, és még mindig" - mondja Carmen. Ezért nem próbálták összeolvasztani a házasság völgyeit.

Robert Geiss ezt védi

Robert Geiss számára azonban csak Carmen (51) van. És mit kell mondania az állítólagos külföldi flörtöléséről? "Ez kellemetlen helyzet volt, átkoztam a fiúkkal, és nagyon sértettem Carmen-t, hát visszagondolva, hogy ez hülyeség." Mindenképpen halljuk, hogy megy Roberts és Carmen házassága miatt - mert a népszerű valóságos házaspár nyitottnak tűnik a házasságának felére és lefelé.