csillagok

Carmen Geiss: Gyenge válasz a Shitstormra

Anonim

A nyomornegyedekből származó fotókat körülvevő baj új körbe kerül. Carmen Geiss (50) ünnepélyes ünnepi fotóit feltöltötte a Cartagenai völgyben lévő slummáról - és egy kis szarháztat. Geiss sem zavarban volt. Sajnos nem volt igazán jó a hullámok simításához.

"Az irigység és a féltékenység"

A kommentárok a fotókat "szabadnak", "kínosnak", vagy "szánalmasnak" nevezték. "A többi ember, mint az állatok az állatkertben, csak azért, mert van vastagsága" - felelte a felhasználó. Mint visszatérő edző, Carmen Geiss egy egyszerű mondást írt: "Az irigység és a féltékenység betegségek - kívánok gyors gyógyulást."

Az akció eredménye: Közel 1000 hozzászólás három órán belül, tehát annyi, mint az eredeti fotók alatt - és még a Facebook körülményei miatt is nagyon kellemetlen vitát folytattak a Geissens rajongók és a slum-pillanatfelvételek kritikusai között. Míg az egyik frakció dicsérte az "erős ellentámadást", a másik pedig inkább a téma hiányát látta. Talán nem teljesen rossz. "Az ilyen fotók és megjegyzések csak nem mennek, és teljesen alkalmatlanok, ez mindent magában egyedül" - magyarázta újra a felhasználót.