tv

Carmen Geiss a "Let's Dance 2014" -t táncolja Robert helyett a közönség előtt

Anonim

Mi van Carmen Geiss-szel?

Valójában a milliomos pár Carmen és Robert Geiss csak kettõs, de miközben Carmen táncolt a Let tánc nézői szívében, hiába kereste a kölni közönség férjét Robertnek. És nem azért, mert nem volt ideje, de mert Carmen nem akarta őt - de van valami oka?

"Robert egy ilyen rapper és nagyon különleges, és most nem tudok szembenézni bizonyos dolgokkal, ha valaki más mozdulatokat tesz a testével, mint ő, akkor persze hülye varázslatot kap ne használja - mondja Carmen egy RTL.de interjúban. Ráadásul Robert csak õrülten öleli õket a közönségben, mert Carmen csak a sajátjára koncentrált, és ez nagyon rossz volt a teljesítményükért, folytatja a 48 éves.

A következő képzési héten Carmen szereti Robertt, aki időről időre gyakorolja a táncpartnere, Christian Polanc munkáját. - Hagytam, hogy egyszer csak egyszer leessen az alagsorba, hogy meglátja, hogy megy, és ha valaha is szokott beszélni, akkor elviszem a Let's Danceba. Akár ez már pénteken, Carmen nem ígérhet.

"Utolsó dolog, amire most gondolok a szex"

Ezért Robert és két lánya, Davina és Shania pénteken otthon ültek Saint Tropezben, és ujjaikat a Carmen fesztiválokon keresztelték. "Röviddel a műsor előtt beszéltem Robertdal, és elmondta, hogy mindannyian imádkoznak értem." És Robert, aki sokszor nagyon durva mondásairól ismeretes, nyilvánvalóan nagyon romantikus lehet: "De csak akkor, ha a kamerák ki vannak kapcsolva" nevet Carmen. "Azt mondta nekem, hogy boldog, amikor ismét lát engem, és szeret engem."

Képforrás: RTL interaktív / dpa