csillagok

Carmen Geiss és férje Robert zaklatják szomszédaik Nobel-villájukért

Anonim

A Geissensnek el kell viselnie a rossz chicane-t

Carmen és Robert Geiss végül teljesítették az álmát, hogy saját üdülőhelyük van. A 4 000 lakosú Grimaud közösségben a francia Côte d'Azur-ban a Geissens turisták lehetőséget kínálnak arra, hogy ott tartózkodjanak egy ideig. De az álom most azzal fenyeget, hogy felrobban: A rezidens vállalat nem ért egyet a "Maison Prestige által Roberto Geissini".

"A szomszédok meggyilkolnak" - mondja Carmen Geiss kétségbeesetten a Closer magazin egyik interjújában. "Bulldoznak bennünket, és el akarják pusztítani álmunkat, boldogságunkat, ez szörnyű." Pontosan tudja az okát: az irigység. "Az otthonunk egyszerűen túl klassz volt számukra" - mondja a TV-szőke.

Az ingatlan megközelítőleg 7000 négyzetméter, amelyen három nemes luxus villa és úszómedence található. Bár Carmen és Robert mindent megtesz annak érdekében, hogy működtethessék a luxus hostelet a specifikációikkal összhangban, a szomszédok kritikája nem csökken: "Állandóan új akadályokba ütköznek, fenyegetnek és zaklatnak minket" - panaszkodik Carmen.

"Ezek olyan dolgok, amelyeket senki sem tilthat meg"

Egy tiltakozó panasz csatlakozik a következőhöz. Például, hogy "a ház árnyalata két árnyalat volt távol a kívánt krémszíntől". Akkor a Geissensnek mindent át kellett festenie. Még egy 50 000 eurós természetes kőfalat egy betonfalra kellett cserélni, hogy vizuálisan megegyezzen a "szomszédok kinézetével".

De a kritika egyik pontjával a szomszédok végül túl messzire mentek: a koponya, a Geissge logójának szimbóluma eltűnik a ház előtt álló jelen. De Robert és Carmen nem így van: "Az árnyék maradt! Ezek olyan dolgok, amelyeket senki sem tilthat meg" - mondja Carmen felháborodva.

A sok kellemetlenség ellenére a pár megtartja a békét, és ragaszkodik az álmaihoz. Robert az utolsó szó: "Mi semmit sem csinálunk senkinek, de nem akarunk károsodni." A hozzáállás hamarosan békét hoz.