csillagok

Carmen Geiss a Facebookon a Hater ellen harcol

Anonim

Carmen Geiss (51) dühösnek tűnik. A Facebook-profiljában a milliomos feleségét egy hosszú nyilatkozatban lőtték ki a Facebook-felhasználók ellen, akik kommentáltak Katja Burkard negatívumáról. A "Punkt 12" moderátor három nappal ezelőtt megjelent egy fotót, Robert Geissel együtt. "Az, amit Katja Burkard oldaláról írt a férjemről, szeszélyes!" Carmen Geiss elkezdi a gyűlöletét. Bárki, aki negatívokat ír a férjéről, ő vagy rajongója a "gyávák".

A felhasználók megsértették férjét

Tehát egyes felhasználók Robert Geiss-t a megjegyzésekben "csak szemérmetlenségnek", "arrogánsnak" és "niveaulosnak" nevezték, vagy azt írták, hogy a kép jobb lenne nélküle. Egy felhasználó "csak szörnyűnek" találja a fotót Robert Geiss miatt, a másik biztos: "Milyen szörnyű, hogy nem kell fényképeznie a színek száz százalékát". Gyakran mondják, hogy a család "pretenciális".


"Beteg emberek tervei a jövőre nézve"

"Seggfejűek, rohadtok és idióták vagytok", Geiss a megjegyzések előtt még tisztább. Ismerteti az ismeretlen Facebook felhasználókat is "beteg emberek számára, akik nem tervezik a jövőt és a boldog kapcsolatokat". Azt tanácsolja Allen Haternnek: "Csak kapcsolja ki, ha futunk, de nem tehetsz, mert annyira megtelt az irigység és a gyűlölet." Ahelyett, hogy másokat megsértenének, mindenkinek el kell kezdenie, hogy valamit ki tudjon hozni az életéből.


Katja Burkard támogatja Carmen Geiss

Katja Burkard csak ma kapott, és a megbeszéléseken a poszt vezetett. Ő is megjegyzi a Facebook-fiókjának eseményeit. "Teljesen értem, milyen dühös, sértett és sértett Carmen Geiss", írja. Ő sem szereti együttérzését ezekkel a bosszúszomjasokkal. "És régóta undorít engem, hogy a Facebook iránti tiszteletlen emberek miként támadnak másokat" - folytatja a hozzászólása. Carmen és Robert Geiss adta neki a tanácsot: "Kérlek, ne haragudj!". Sajnálta, hogy ilyen visszhangot okozott a fényképével.

A negatív megjegyzések mellett a Geissens sok támogatást kap. "Szeretnék találkozni vele", például az ünnepi pillanatfelvétel alatt, vagy "Azt hiszem, ő (a Geissens) Mega Cool". "Carmen és Robert megy tovább" - írja egy felhasználó, míg a másik tisztázza: "Szerintem mindkettő nagyszerű".