zvijezde

Carmen Geiss pokazuje svoj novi izgled - i ne dopušta kritiku da sjedne na nju

Visoke petke - visok davek na zdravje stopal, hrbtenice in maternice! (Travanj 2019).

Anonim

Je li Carmen Geiss samo obavila kosu?

Carmen Geiss uvijek iznenađuje svoje obožavatelje. Trenutno s potpuno novim izgledom. No, mnogi od njih nisu tako oduševljeni, pretpostavljaju 50-godišnjaka, ne samo da su nešto učinili po kosi. No Carmen Geiss ne bi bila Carmen Geiss ako je samo pusti da sjedne na leđa i odmah reagira na kritičare.

Nedavno poslije posjeta frizeru: njemačka najpoznatija milijunašica supruga ponosno postavlja fotografiju na Facebooku s novom frizuru. Ponišni rubovi pružili su put do urednog srednjeg dijeljenja. Plava je potamnjela nekoliko nijansi. "Moja nova boja kose i naravno frizura! Kako vam se sviđa?" Malo pitanje, veliki učinak. Budući da mnogi obožavatelji sumnjaju da je samo frizura nova: "kosa izgleda sjajno, ali lice ne izgleda prirodno". "Photoshop!" "Malo manje Botoxa bi bilo lijepo!" komentar je novi izgled.

Carmen Geiss se iznova i iznova upućuje na navodne operacije ljepote. Ali žena milijunaša žestoko se udara. Kako bi ostala u formi, oslanja se na zdravu prehranu i puno sportova već dvije godine. I na taj način odgovara na smetnje na mreži vrlo lijepom i postavlja drugu sliku o sebi - naravno, s novim izgledom - i izreka, na sljedećim rečenicama se glasi: "Ako pobijedite, hvaljen je. Ako se lijepo odjevate, pomislili ste Bez obzira što radite, uvijek će vas kritizirati. "Carmen izgleda ugodno sa svojim novim izgledom, i na kraju, ionako bi to trebalo biti jedna stvar iznad svih ostalih: njezina Robääääärt.

Tako je nažalost! Zašto! # Recite # env #peace #love

Fotografija koju je Carmen Geiss objavio 10. prosinca 2015. u 22:59