csillagok

Carmen Geiss bemutatja az új kinézetét - és nem hagyja, hogy kritika üljön rajta

Anonim

Carmen Geiss nem csak haját csinálta?

Carmen Geiss mindig meglepődik rajongóinak. Jelenleg teljesen új megjelenéssel. De sokan közülük nem annyira lelkesek, feltételezik, hogy az 50 éves, és nem csak a hajat tette. Carmen Geiss azonban nem lenne Carmen Geiss, ha hagyná, hogy a hátán üljön, és azonnal reagált a kritikusokra.

Nemrég a fodrász látogatása után: Németország leghíresebb milliomos felesége büszkén postáz egy fotót a Facebook-on az új frizurájával. A pónilövedék átengedte a szép középosztályt. A szőke néhány árnyalatot sötétített. "Az új hajszínem és természetesen frizura! Hogy tetszik?" Kis kérdés, nagy hatás. Mert sok rajongó kételkedik abban, hogy CSAK a frizura új: "a szőr jól néz ki, de az arc nem tűnik természetesnek." "A Photoshop!" "Egy kicsit kevesebb botox lett volna szép!" az új megjelenés megjegyzést fűz.

Megint és újra Carmen Geiss foglalkozik a feltételezett szépség műtétek. De a milliomos felesége erősen hullámzik. Annak érdekében, hogy formában maradhasson, két évig az egészséges táplálkozásra és sok sportra támaszkodott. És így válaszol a nagyon hűvös internetes kellemetlenségekre, és önmagáról egy másik képet ad ki - természetesen egy új megjelenéssel - és egy mondást, a következő mondatokról olvasható: "Ha nyersz, akkor káromlás. Ha szépen öltözködsz, akkor elgondolkodtatik Nem számít, mit csinálsz, mindig kritizálnak. "Carmen úgy tűnik, hogy kényelmesen érezheti új megjelenését, és végül mindenesetre egy dolognak kell lennie mindenek felett: ő Robääääärt.

Tehát ez sajnos! Miért? # Say # env #peace #love

A fotót, amelyet Carmen Geiss küldött, december 10-én, 2015-ban 22: 59-kor