csillagok

Carmen és Robert Geiss megnyitják saját szállodáját "Maison Prestige" Dél-Franciaországban

Anonim

Geissini szálloda Dél-Franciaországban

Egy éjjel aludni, mint a TV-milliomosok, Robert és Carmen Geiss? Nem probléma - a Geissens ebben a hónapban ténylegesen megnyitotta saját szállodáját Dél-Franciaországban.

A "Maison Prestige" csendes helyen, a franci Riviérán található Grimaud negyed lakosú közösségben, közvetlenül a Saint-Tropez nagyközségi falu előtt található. 15 különböző szoba három, három medencével rendelkező panzióra terjed ki. Egy éjszaka 150 és 800 euró között van.

"Fontos számomra, hogy mindenki ott maradhasson a Geiss-Hotelben, és amit kínálunk, az árak teljesen rendben vannak" - mondta Carmen az RTL interjújában, és más szállodákban nincs olyan személy, mint a személyes gésa. Íz A Maison Prestige tele van Carmen-del, különösen Robertvel. "Ez minden a mi kulcsa. Minden általunk szervezett, épített és kreatívan berendezett "- magyarázza személyesen a bérbeadó.

A saját hotel megnyitásának oka is nagyon meggyőző. "Nagyon jó érzés, hogy az első szálloda saját birtokában van, és ez valami új, már van házak, csónakok, egy hotel hiányzik, mi van, most dolgozunk rajta Űrhajó ", viccek Robert, de aki ismeri a Geissent, tudja, hogy talán ez nem annyira irreális.