csillagok

Carmen és Robert Geiss: Gyártójukat korábbi alkalmazottak perelnek

Anonim

Carmen (50) és Robert Geiss (52) hírhedt és gazdag lett a televízióban. A valóságban a "Die Geissens" az RTL II-en a luxus és a fényes. Mikor a munkavállalókról van szó, de ez másnak tűnhet. A "Bild" újság szerint a "Geiss TV" termelési cég, amelyben a kettő mindegyike 20 százalékot tart, a kolóni laborbíróság előtti hétfőn három korábbi alkalmazottal pertettek be.

Carmen és Robert Geiss panaszkodnak

A "Bild" szerint a felperesek a "Die Geissens", a korábbi kreatív igazgató és a korábbi produkciós menedzser TV-produkciójának korábbi produkciós vezetője. Panaszkodnak a felmondásról és a kiemelkedő havi bérekről. Az előbbi esetében az "értesítés nélküli felmondás jó ok nélkül", mondta Ulrich Rapp, a három férfi ügyvédje, a "Bild". Rapp azt is elmondta az újságnak: "Ezenkívül a decemberi és a januári fizetést sem fizették be, és folyamatosan igénylik a fennálló támogatási jogosultságokat."

Megszűnése karácsonykor?

Rapp szerint a korábbi gyártásvezető karácsony estén megkapta az utolsó karácsonyt: "Ez embertelen volt". A jelentés szerint a korábbi gyártásvezető véget vetett saját munkaszerződésének: "Vannak olyan rossz dolgok a termelésben, amelyeket nem akart támogatni" - mondta Rapp az újságnak a döntéséről. Most azért panaszkodik, mert nem kapta meg a múlt havi fizetését.

És mit mondanak a Geissens? Carmen Geiss a következő nyilatkozatot adta a "Bild" -nek: "Nem tudom megjegyezni, hogy Miami-ban forgatunk, nem tudtam, hogy Kölnben bírósági tárgyalás történt." Még nem született megállapodás, új meghallgatás időpontja várhatóan április 20-án.