csillagok

Carmen és Robert Geiss: Kegyetlen számolás után visszhang visszautasítás után Farid Bang és Kollegah

Anonim

Most is osztja ki Robertet

A Farid Bang (31) és Kollegah (33) közötti echo vita után Carmen Geiss (52) a Facebookon és az Instagramon durva szavakkal támadt a rapperek ellen. Egy posztban Farid Bang-t "szegény léleknek és tényleg betegnek" nevezte le -, és feltételezte, hogy "mostoha-gonosz" és "német gyűlölködők".

A következő Shitstormgal a valóságos TV-színésznő nyilvánvalóan nem számított. Először néhány rajongó gyanította, hogy számlájukat feltörték, reakciójukat - és Robert Geiss férjét is -, de azt állítják, hogy ez valószínűleg nem így van.

Számtalan dühös megjegyzés után Carmen Geiss újabb bejegyzést mondott: "Mint látható, ezek az emberek valójában nem tisztelik a nőket, utálják az időseket és nem dolgoznak, hanem Németországban élnek." Nem akar több megjegyzést olvasni. Nyilvánvalóan a férjét elhagyta. Annak a retorikának köszönhetően, amely a helyes rendőr asztalánál találta volna meg helyét, a felháborodás hullámai is megütötték.

A dolog a külföldiekkel

"Erős vagy, és erőteljes rapperjeid (Sic)" - javasolja Robert Geiss az Instagram-on, és a legjobbakkal kezdődik: "Valószínűleg újra meg fog szólni". "Azok a külföldiek, akik Németországban annyira rosszul hívnak pénzt, miért vagy még ott?" (Sic) "Kedves, a közönségnek Geiss szerint nyilvánvalóan vissza kell jönnie. "Mindannyian teheti az országodban a hatalom a saját nők, akkor lenne hűvös, és minden marad a saját országában (Sic)", folytatódik. És akkor meglepődik, hogy a megfelelő agresszív megjegyzések is visszajönnek.

Ahhoz, hogy a rapperhez hasonlóan Farid Bang, aki Geiss szerint "a német gyerekekkel való brainstorming" - feltételezhetően agymosás volt - működik, magyarázza a televíziós színész: "Nem is volt jó megjelenni a visszhangon, mert biztosan nem HIN! (Sic) "

Feltételezhetően, hogy senki sem tudhatta el az ötletet, hogy a Geissens esetleg helyesen gondolkodik, a valóságos TV-zászló lezárta álláspontját azzal a ténnyel, hogy most "öt különböző országból származó barátainkkal" zenél. Az általa feltett hashtagok is azt mutatják, hogy szereti Oroszországot, az Egyesült Államokat, Horvátországot, Franciaországot, Dániát, Olaszországot, Spanyolországot, Görögországot és Monacoot.