csillagok

Carmen és Robert Geiss még mindig szenvedélyesek a dokumentumfilmükről

Anonim

Dokumentum szappan új epizódjai

A "Geissens" kettős sorozattal jelentkezik a képernyőn. Hétfőn volt a különleges "The Geissens Undercover" 20: 15-ös óra az RTL II-n. A "Geissen - egy szörnyen elbűvölő család" dokumentumfilm szappanának új epizódjai október 23-án, hétfőn 20:15 órakor érhetők el. Hat évig Carmen (52) és férje, Robert Geiss (53) kísérte a kamerák. Még akkor is, ha az esélyek utoljára szenvedtek, a vágy nem tűnt túl messzire, mint ahogy a 52 éves Carmen a hírekkel foglalkozó interjúban feltárja.

Ön már a 14. szezonban a dokumentumfilm szappan. Mennyi szenvedély még mindig éget benned a küldetésedért?

Carmen Geiss: A kiállítás lövései még mindig izgalmasak számunkra, és mindezt szenvedélyesen csináljuk. Ha a lövöldözés napjai nem lennének szórakoztatóak, nem tudnánk folytatni. A félszívű cselekedetek nem a mi természetünkben vannak. Vagy teljes gáz, vagy egyáltalán nem.

Valaha gondolkozott rajta?

Geiss: Mindenki azt gondolja, hogy abbahagyja a gondolatot: "Mi van akkor?" De akkor újra megértjük, hogy ez még mindig szórakoztató számunkra. Különösen Mallorcon láttuk újra, hogy hány rajongó vagy, akik nagyon várják, hogy meglátogathassanak minket. Ez sokat tehet.

Mit várhatnak a rajongók az új epizódokban?

Geiss: Szuper izgalmas lesz! Davina és Shania lassan nőnek fel, és ez is része lesz az új szezonnak. A ketten folytatják saját álmaikat, ahol Robert és én a lehető legjobban támogatjuk őket. De a saját projektjeink, mint például az első zenei albumom és Robert terve, hogy egy üdülőhelyet építsenek egy privát szigeten, a szezon témája lesz. De egy "titkos küldetéssel" kezdjük. Robert és én teljesen beleragadtunk a Ballermann nyüzsgésébe - de álcázva! És ez jól ment egy darabig - a csaliknak köszönhetően. Kétszeresét kaptuk Roberttől, és Sophia Wollersheim-t karomba szállítottuk a Schinkenstraße felett. Ez volt a nyüzsgés! (Nevet)

A nyüzsgésről beszélve néhány szarháborúnak kellett elviselnie az elmúlt években. Ez most valami pattogó?

Geiss: Ha sikerül, mindig irigykednek. Mindaddig, amíg a kritika indokolt, ezt örömmel fogadom el. De ha az öv alá kerül, vagy a gyermekeim megtámadják, akkor nincs sok türelme. Akkor határozottan harcolni fogok.

Mi volt a legrosszabb cím, amit valaha is el kellett olvasnia?

Geiss: Sokáig nem beszéltünk híreket. Ha követni fogtunk mindent, amit rólunk írtunk, akkor sokkal kevesebb ideje lennék az élet szépségeire (nevet).

A lányaid jelenleg a pubertás közepén vannak, már ott vannak az első csaták otthon?

Geiss: Mint minden testvérpár esetében, szintén harc van Davina és Shania között. De összességében a kettő nagyszerűen halad, és a legjobb barátok.

Daina Davina szerelmes először - a Youtube csillaggal Leo-val. Milyen érzés, amikor a lány hirtelen elhozza az első fiút?

Geiss: Először is: a két barát, ez minden. De ha megkérdezed az alapokat: Először nehéz volt látnom, hogy a mi két kislányunk olyan lassan nő fel. De annyira büszke vagyok rájuk, és tudom, hogy örökre nem tudok anyát anyámnak. Davina és Leo esetében nagyon édes vagyok.

Mennyire nagy a félelme, hogy a te lányaid potenciális csodálói csak pénzt keresnek?

Geiss: Természetesen mindig vannak emberek, akik a pénzünk után vannak, de szerintem Davina és Shania jó értelemben vannak az emberek számára, ezért nem kell aggódnunk. Egyébként még mindig van férjem otthon, aki szükség esetén képes kezelni.

Már 23 éve házasodtál - mi a házasságod titka?

Geiss: Nincs titkos titka. A házasságunk szépsége az, hogy együtt nevethetünk és mindig ott vannak egymásért. Sosem ágyban fekszünk egy érvben, ez fontos számunkra. El kell fogadnod egymást mint te. és beszélj! Sokat beszélsz.

Hol látja magát tíz év alatt?

Geiss: Nagyon remélem, hogy tíz év múlva olyan egészségesek és boldogok leszünk, mint most. Bár a lányaink kívül eshetnek a házban, remélem, hogy még mindig ilyen nagy családi életünk lesz.