csillagok

Carmen és Robert Geiss bemutatják könyvüket Kölnben

Anonim

"Először tíz évig magammal ültem a függőágyba"

Milyen volt a szőke, orvos alakú Carmen Geiss, amikor először 30 éve találkozott Robertgel? Ez és a válasz arra a kérdésre, hogy a kultikus pár hogyan jött a milliókhoz, most az első könyvében "semmi sem jön semmi". Kölnben a két könyv bemutatta könyvét, és szórakoztatta őket a rajongók a könyvesboltban aláírt könyveik alatt.

- Azt hittem, talán három vagy négyünk tudta Kölne-t, de sokan jöttek ide, nem számítottunk erre. Nos, nem jöttünk semmiért - mondja Robert Geiss lelkesen, és Carmen felesége teljesen ideges volt: "Szerintem nagyon, nagyon izgalmas. Ez az első aláírási leckém. "Az összes nyomás ellenére a pártnak még testőrökre volt szüksége:" Utálom a testőre szót. Meg tudom védeni magam, mit gondolsz, miért ilyen magas sarkú vagyok? - nevet Carmen.

Mivel minden héten villognak a képernyőn a dokumentumfilm szappannal, a geisseket a nézők szeretik. "Hitelesek vagyunk és nem játszunk semmit. Csak hagyjuk, hogy normális életünk során kísértsük magunkat, és olyanok vagyunk, mint mi, "Robert megpróbálja megmagyarázni a sikert.

De a Geissen élete nem más, mint normális. Carmen és Robert találkoztak 30 évvel ezelőtt. Robert a bátyjával együtt megalapította a "Uncle Sam" divatcímkét. 1995-ben adtam el részvényeimet, majd tíz évig a függőágyba helyeztem magam - mondja Robert. Talán ő is, mert több millió eurót kapott a számlán.

Ma a droidok a docusoapon a jet-set életében sikeresek. A függőágyban Robert csak alkalmanként van jelen, mert az ingatlan mellett és a közelmúltban megjelent könyv szerint újra meg akarják csinálni a divatot. "Úgy döntöttünk, hogy újra megcsinálunk valamit, ezért újból felöltözünk" - folytatja Robert.

Érdekes vagyunk, hogy mi jön, és biztosak benne, hogy a kettő oly sok olyan történetet ad, amely elég könnyű egy második könyv számára.

Forrás: Imago