csillagok

Carmen és Robert Geiss egyértelműen beszélnek a nyomornegyedekről

Anonim

Carmen Geiss: "Ezek nem szegények"

Carmen és Robert Geiss még mindig nem tudják elhinni, milyen hatalmas botrányt indítottak. Eddig a kettő még nem kommentálta a kolumbiai slummáról készült fotókat, a Carmen a Facebook oldalára tette közzé. Ez nem működött, mert a két nagy utazáson volt. Most a Geissens megállt Németországban, és most végül meg akarja mondani az állításokat. Mert sokan úgy találják, hogy a milliomosok mások mulasztják a többiek szegénységét. De a két teljesen másképp látja.

"A Geissens nem csak az élet napsütéses oldalán van" - magyarázza Carmen egy RTL Exclusiv interjúban. "Mivel a világon utazunk, szeretnénk megmutatni a másik felet a rajongóimnak a Facebookon. És ezért mentünk egy heti piachoz, és összekevertünk egy kicsit az emberekkel. "

És a másik oldalon, amit meg akarnak mutatni, a Facebook oldalukon teszik közzé: a luxus motorcsónak úszó a szemétben, vagy Carmen a helyi mellett. Carmen megjegyzésével: "De divatos!" "Én valójában egy képet akartam magammal fotózni és a kamera előtt mindig táncoltam." Robert hozzáteszi: "Akkor Carmen azt mondta:" Oké, készítsünk egy képet ", majd a fénykép végén Feladta a napot. Tehát nincs földrengés, valójában egy mega-boldog szám. "

A Geissens nem tudja megérteni a fotókkal kapcsolatos teljes haragot: "Ezek a gazdák, ezek nem szegények. Ott állnak és eladják termékeiket "- magyarázza Carmen a helyzetet. És Robert hozzáteszi: "Ezek voltak importőrök és exportőrök is. A Nike cipőből a Louis Vuitton bőröndjébe mindent megvehettek a héten. "Robert úgy véli, hogy az utazás igazán szegény területei még nem jönnek:" Azt hiszem, vannak olyan területek, amelyek sokat, sokkal rosszabbnak tűnnek, Igazából nincs enni.

Mindazonáltal a kettő elvesztette a hirdetési szerződést. A Sonnenklar.tv utazási iroda röviddel a képek megjelenését követően szüntette meg őket, állítólag felháborodva. "A hirdetési szerződés nem jött ki, a hirdetési szerződés lejárt, és tavaly októberben" - mondta Robert. "Mivel a Sonnenklar.tv valószínűleg nem nézett ki jól a dátummal."

Természetesen a képek még mindig egy kicsit sajnálatosak, de ez nem az, amit jelentenek. Mindenesetre Carmen Geiss bocsánatot kért a Facebookon mindazoktól, akik találkoztak a képeivel.