csillagok

Carmen és Robert Geiss megjegyzéseket fűznek a Shitstorm nyaralási képekért és az elbocsátott alkalmazottaknak

Anonim

Carmen Geiss: "Nem pontosan azok, akik az IQ-ból tartoznak"

Nem olyan régen történt, hogy Robert és Carmen Geiss sok bajt és szenvedélyes szarháborút okozott néhány szabadságképből a karib-tengeri slummából. Három elbocsátott alkalmazott közül nem kevésbé volt baj, aki hirtelen a szent karácsony közepén állt, munkája nélkül. És ezt a saját információi szerint, ok nélkül. Aki most úgy gondolja, a kettő hagyja, egyedül, ki tudja a Geissens rossz.

Az új parfüm promóciós turnéján, Carmen és Robert mostantól az elmúlt hónapok eseményeire vonatkoztak. És a válaszok, amelyek készen voltak, talán kevés kedvvel találkozhatnak. "A legtöbb ember, aki feldühödött róla, nem pontosan azok közé tartozik" - mondta az 50 éves, majd utána hozzátette: "Számomra teljesen nevetséges volt, újra és újra megcsinálom!"

És az ellentmondásos "alkalmazottak" témája sem maradt megjegyzés nélkül. Kölnben egy régi templomban lévő új irodáiban hatalmas urna áll, ami Robert egy nagyon különleges szimbolizmusra inspirálta. "Ezek az urák, ott vannak az alkalmazottak, akik nem voltak jóak" mondta az öngyilkosságú milliomos nagy vigyorral. "Azt hiszem, három hamu van. Három kirobbantunk, de amíg meg nem halunk még mindig van néhány száz és még néhány száz. "

Mi mást kerestek Robert és Carmen a karibi ünnepükről, és hogyan szeretnék javítani a világot parfümjeikkel, látni a videójukban.