csillagok

Carmen és Robert Geiss: Ismeretlen tüzet nyaraló - míg a család ott van

Anonim

Arson a Geissensben?

Milyen sokk a Geissenshez karácsony előtt! A tévés család szűkszülöttek voltak a katasztrófa következtében. A franciaországi Valberg-i üdülőhelyen szombat reggel (december 23.) égett, míg Carmen (52) és Robert Geiss (53) a lányaikkal Davina (14) és Shania (13) volt.

"A tűz eldöntötte, ez egyértelmű"

Ez rosszul lehetett volna. Amikor a tűz kiszabadult, a Geissens síelni akart. De a család vezetője, Robert Geiss észrevette a tüzet a nyaraló parkolójában, amely nagyrészt fa. Harcolt a tűz mellett, amikor felesége Carmen figyelmeztette a tűzoltóságot. Azt gondoltuk, most a házunk éget a karácsonyfával és az ajándékokkal "- mondja a 52 éves, aki leírta a tűz hatását a" Focus "-re. Szerencsére lehet még rosszabb is.

Mind a tűzoltók, a rendőrség, mind a kecskék úgy vélik, hogy gyújtogatásnak kell lenniük. "Ez nagy csapás volt számunkra olyan közel a karácsonyhoz, a tűz eltalálta az egyiket, ez egyértelmű, szándékosan világít ezen a ponton, különben nem fog olyan gyorsan fejlődni, " mondta Carmen. A család panaszt nyújtott be az Ismeretlen ellen.

"Szeretne ünnepelni a karácsonyt a saját házunkban"

A tűz után a Geissens elsőként elmenekült a barátaihoz, hogy visszaszerezze a sokkot. A karácsony estére viszont vissza akar térni a saját négy falukra. "Meghívtuk a barátainkat, és ünnepeljük a karácsonyt a saját házunkban, nem hagyjuk, hogy elrontsa."