csillagok

Carmen és Robert Geiss mindent meg akar adni a "Who's Millionaire" hírességén

Anonim

Carmen és Robert Geiss motiváltak: "Meg kell szereznünk a milliót!"

Carmen és Robert Geiss sokat beszélhetnek. De mi más is van a milliomos párra? A "Who's Millionaire" hírességes különlegességében mindent meg akarnak adni, és be kell jelenteni: "Meg kell szereznünk a milliót!"

Valójában elég pénzük van, és nem kell bizonyítania bárkinek, amire képesek - és ezért Carmen és Robert Geiss annyira izgatottak, hogy megjelenik a "Who Wants to be a Millionaire" hírességén. És amikor megkérdezik tőlük az erősségeiket, egy kicsit el kell gondolkodniuk: "A sportnál jobban vagyok, mint a fizika" - mondja Robert Geiss és Carmen: "Nem is tudom, hogyan írjam a fizikát, de én vagyok a "Táncolj jobb, mint a matek".

A sikeres harmadik helyezés után a "Let's Dance" című filmben Carmen Geiss lemondott a táncpályáról, és bizonyítania kell Günther Jauch Ratestuhl férjével, Robert férjével. A moderátor gyanítja, hogy a Geissens egy nagyon világos taktikát követ: "Azt hiszem, sokat tehetnek az alulbecslőkből, ezért miért zárja ki azt a tényt, hogy valakinek sok pénze van, hogy okos - rossz lenne de sokan azt hiszik.

Mindenesetre, a Geissens a WWM hírességére vonatkozó próbák során elmondta nekik, hogy nyomást gyakorolnak a gyermekeik miatt. "Azt mondták, hogy el kell hoznunk a milliót, de nem tudják, hogy nem tudjuk megtartani őket." De a jó ügyért is Carmen és Robert Geiss úgy döntött, hogy mindent megad.

Forrás: Imago