csillagok

Caro Daur és Nina Suess: Hogyan válhat Instagram csillag

Anonim

Caro Daur és Nina Suess magyarázza meg, hogyan válhat Instagram-csillag

Tippeket adnak a nagy sikernek

Caro Daur (22) és Nina Suess (27) Németország legnagyobb befolyása alatt áll. Több mint egymillió követővel Caro Daur a német Instagram-csillagok bajnokságának tetején áll. Nina barátnője 260 ezer követőjével nem elég, de a 27 éves életéből jól él a munkájától.

A megfelelő időben a megfelelő helyen?

Sok fiatal lány álma él: Fotók feltöltése, Instagram történetek beillesztése és sok pénzt keresni - és annyira, hogy nagyon jól élhetsz vele. Ki ne akarja? De a kettő nem tervezte a sikerüket. "Többek között a helyes helyen álltunk a megfelelő időben" - magyarázza Nina Suess az RTL Online interjújában. Amikor néhány évvel ezelőtt elkezdték feltölteni a fotókat, soha nem fogtak volna álmodni arról, hogy több millió, főleg fiatal Az emberek követni fogják a legújabb ruhájukat és styling tippeket.

Ezt teszik, amikor a karrier vége

Eközben Caro és Nina utazik a világ minden táján, jelen vannak minden divatos eseményen, és mindenekelőtt Caro Daur egyre inkább a vörös szőnyegen jelenik meg a nagy hollywoodi csillagok mellett.

De hogyan válik ilyen sikeres? Caro és Nina találkoztunk a berlini Marc Cain divatbemutató utánpótlásán. Ott a két felajánlotta nekünk néhány tippet arról, hogyan működhet a potenciális utódok számára a nagy karrierrel, mint befolyással. Emellett mindketten elárulják a B tervüket az életükért - és ez meglepő mindkettőben! Nézze meg a videót.