csillagok

Caroline Kebekus dühös leveleket kapott: Helene Fischer rajongói voltak a legrosszabbak

Anonim

Rossz betűk a komikusnak

Carolin Kebekus komikus (36, "Pussy Terror") sokat szenvedett: "Az utóbbi időben rossz leveleket kaptam a vegánoktól" - mondta a 36 éves a Neue Osnabrücker Zeitung-nak. De a hit iparág támogatói sem mindig jóak a Kölnhez. "A Helene Fischer rajongói voltak a legrosszabbak, és észrevettem az álláspontjukat és megfogalmazásomat, hogy ezek az emberek nem rendelkeznek jó otthonnal" - mondta Kebekus.

"Már nincs időm a hobbiért"

A színpadon nem mindig volt a Kebekus elsődleges fontossága, folytatta. "Szerettem volna tanulmányozni a biológiát, és szakosodni az evolúció és a genetika területén." De ebben a tanulmányban sokat kellett volna foglalkoznia a kémiaival ", és ez túl elméleti volt számomra." A pályafutása előtti karrierjétől hiányzik a lovaglás: "Szeretem a lovakat, és megvettem Wendy-t" - mondja a 36 éves. "A múltban nagyon sokat lovagtam, és többet akarok lovagolni."

De a munkássága megakadályozta a vágyát: "Ehhez párhuzamos életre van szükségem, nincs időm a hobbiért, csak dolgozni és boldog vagyok, ha még mindig ideje van a család és a barátok számára".