csillagok

Carolin Kebekus vs. Helene Fischer: Csak egy show volt?

Anonim

Carolin Kebekus ismét Helene Fischerrel szemben

Nem hagyhatja el! Egy interjúban Caroline Kebekus ismét átvette kedvenc áldozatát: énekes Helene Fischer. "Megnéztem Helene Fischer bemutatóját, tiszteletben tartva azt, amit a nő tesz" - magyarázza a 34 éves Welt am Sonntagral folytatott beszélgetés. - De ez még mindig szar. De ez nem minden: a Schlager-sztár rajongói a verekedős pletykát is megkapják a komédia királynőből: "Mi van így? Hernntoten ül a közönségben, ami túl sok nekem."

Minden csak okos lépés? Ez az, amit a média pszichológus, Jo Groebel hisz. "Ha Kebekus tényleg komolyan veszi komolyan ezt a nyilatkozatot a rajongókról, azt mondanám, ő maga is tetejű károkat okozott" - mondta Groebel az RTL interjúban. "Nem túl komolyan, a szatíra, az irónia, a vígjáték része, és ezért készített jó hírnevet magának, és Helene Fischer nem igazán bántotta."

Schlager csillag Jürgen Drews, aki nagyon jól ismeri a verbális támadást, látja az egészet nyugodtnak. "Ez azt jelentette, hogy humoros" - mondja a Mallorca királya az RTL-szel szemben. Remélem, hogy néha azt mondja, hogy rólam, mert nincs jobb reklám, ami még Helene Fischeret is megnöveli, nevetni fog, Helene jól ismerem.

Helene Fischer rajongóinak kevésbé kell nevetniük, és most leengedni a gõzt Carolin Kebekus Facebook oldalán: "Mit írsz vagy mondasz Helene Fischer ellen, minden méltóság alatt van" - kommentálta a felhasználó egy fényképet. Egy másik rajongó azt írja: "Fiatalok és szükségük van a pénzre, úgyhogy nem tűnik olyan kellemetlennek, hogy elnyerje népszerűségét a Helene Fischerrel szembeni cauterizációval szemben, ha PR-t kap - csak kínos, irigylem az agyat."

Néhány hónappal ezelőtt Carolin Kebekus felkeltette a Fischer rajongók haragját, amikor a komédiás díjjal és a Fischer megdönthetetlen "Atemlos" csillogó karosszériáján repült át a színpadon az Atemnot, Brechdurchfall szövegsorokkal. "adta a legjobbakat. Különösen a kemény Fischer rajongók számára ez a teljesítmény nem ment le jól. Csak egy állítólag az egészet humorral vitte el. "Tudom, hogy Helene úgy gondolta, hogy nagyon vicces, kapcsolatba kerültünk, és azt hitték, hogy vicces, még a csapata és a cucc" - mondta a 34 éves komédia nyereményjátékot követően.

Annak ellenére, hogy Helene Fischer nem akarta megjegyezni az ügyet eddig, feltételezhetjük, hogy Kebekus legutóbbi humoros kijelentéseit is figyelembe veszi.