csillagok

Carolin Kebekus krémek 1Live Crown

Anonim

Carolin Kebekus (35, "Pussy Terror-Live") általában nem igényel különösebb motort a nevetésre. Azonban a komikusnak még van ilyen, mert december 3-án elnyerik a 1LIVE-Krone Rádió-díjat. Amint a WDR pénteken bejelentette, szórakoztató paródiáknak tartják az előadóművészt. 1Live programfőnök, Uli Krapp elmondta: "A Comedy League Bajnokok Ligájában játszik".

A komédia királynője

Énekel duett Peter Brings-szel

Szombaton különleges megjelenése volt rajongóinak is: A komikus megjelent Peter Brings Kölsch rockerrel (Dat Wor Geil-20 éves Brings). Mindketten Kebekus 'WDR show' PussyTerror TV 'egy Guns-N'-Roses medley.

Kebekus megmutatja komédiás tehetségét a műsorában. Sokféle szatírát lehet látni: néha a komikus egy zavaros casting-show résztvevőjének szerepét veszi át, néha Beate Zschäpe keveréknek tekinthető. Nem vitathatatlan, de ez a nézők.

Már számos díjat

És még a kritikusok is élvezik a vicces paródiákat. Számos más díj mellett a Kebekus háromszor nyerte meg a német komédia díjat. A következő trófeát, az 1Live Comedy Crownt december 3-án fogadják el. Az internetes rádióállomás élőben közvetíti a díjat. A TV-ben a látványt a WDR-ben sugározzák.