csillagok

Caroline Beil: Az ex Pete Dwojak blasphemes a Facebook róla

Anonim

Kemény szavak Pete Dwojaktól Caroline Beilhez

Caroline Beil szerelmi szerencsét talált. Az elmúlt hetekben a 48 éves egyre gyakrabban mutatkozott együtt új barátjával, Philipp Sattlerrel különböző rendezvényeken. De úgy tűnik, nem szereti a szerencséjét: a fiú Pete Dwojak volt barátja és apja.

Ez még egy istenkáromlás támadást indított a Facebookon keresztül Caroline Beil ellen. Magánprofilján egy cikket írt ki az ex-ről és az új társasokról. Azonban a Hahtagokat írta: "#Arschkarte" és "# weiterergereicht". Nem igazán jó, gondoljuk, különösen azért, mert együtt vannak fiukkal.

Ez a vélemény a Facebook rajongói is. "A fia anyja, tiszteletben kellene tartania" - írja egy felhasználó. "Egy srác mega komplexekkel", egy másik. Pete Dwojak maga nem tett nyilatkozatot az istenkáromlással kapcsolatban, de a postát még mindig a Facebook oldalán találja az összes címsor után. Caroline Beil csak a "Bild" kérésére mondta: "Ó, drága, ez nem bájos, nos, mindenki megteszi a legjobbat, és nem akarok megjegyzést tenni, a kommentár önmagáért beszél."

Négy évig Caroline Beil és Pete Dwojak együtt voltak. Csak röviddel David fiának születése után a pár 2010-ben szakadt meg. Ahogy Caroline új barátja, Philipp is Pete 16 évvel fiatalabb volt a bemutatónál.