csillagok

Caroline Beil 50 évesen terhes, de ez nem volt olyan könnyű

Anonim

Caroline Beil: "Egy vizsgálattól a másikig mozogsz"

Ez valószínűleg a legszebb meglepetés a születésnapján: Presenter Caroline Beil újra 50 évvel terhes! A műsorvezető már az ötödik hónapban örömmel fogadta. A gyermek atyja a barátja, a fogorvos, Philipp Sattler.

New Yorkban a műsorvezető elsajátította a szerencsét

De az ösvény kemény volt: "Egy vizsgából a másikba megy, nem tudod, hogy a baba nő-e, egészséges-e." Egy "Bunte" interjúban Caroline Beil beszélt a nehézségekről, hogy egy későbbi vágy születni kell egy kisbabával. Ő és barátja és apja, a fogorvos, Philipp Sattler ellátogatott egy termékenységi klinikára, hormonokat, alkoholtól megfosztották, egészségesek és stresszmentesek voltak - hónapokig. És valóban: működött!

A műsorvezető már az ötödik hónapban, és a Spe szülők boldogok. Az 50. születésnapja emlékezetessé vált. Nem csak azért, mert a 34 éves barátja egy közös New York-i utazáson volt, hanem azért, mert a terhességi teszt pozitívnak bizonyult. Caroline Beil nem várta ezt a boldog üzenetet.

"A terhességi tesztet a New York-i születésnap reggelén tettem, és először kétségem volt, hogy az amerikai teszt igaza van" - emlékezteti a moderátort a magazin interjújában. A műsorvezető nem álmodott volna arról, hogy születésnapját ilyen örömteli üzenettel koronázzák: "Alig tudom leírni az érzéseket, amelyek be vannak kapcsolva. Természetesen hatalmas öröm, de óriási tisztelettel és végtelen hálával."

Az 50 éves azonban nem terhességének kezdetén van, de már az ötödik hónapban van. De miért csak Caroline Beil most osztja meg ezt a jó hírt a nyilvánossággal? "Nem tudtuk, hogy működött-e, és az első hetekben sok mindent elkövethetett volna, de most, hogy tudjuk, hogy orvosilag minden rendben van, készek vagyunk megosztani nagy boldogságunkat a világgal." magyarázza.

A TV-műsorvezető és partnere, Philipp Sattler 2014-ben találkoztak egy jótékonysági rendezvényen, és pár éve több mint két éve.