csillagok

Caroline Beil első ízben mutatja be a baba dudorát

Anonim

Caroline Beil: Az aranyszínű ruhában és a vörös szőnyegen lévő tiszta baba hasával

Caroline Beil újra anya lesz 50 éves korában. Philipp Sattler (34) barátjával együtt először mutatta be a baba hasát. És hogy ő már az ötödik hónapban, nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A várandós szülők nagyon boldogok

Berlinben Caroline Beil előadóként mutatta be a vörös szőnyegre a gyermekét. A padlóhosszúságban az aranyszínű ruha már tiszta lett. Nem csoda, mert az ötvenéves előadó már öt hónapos terhes. Még a várakozó apa, a fogorvos, Philipp Sattler (34), terhes barátnőjének első nyilvános megjelenése volt, és nem engedte el az oldalról.

A Caroline Beil kora az elmúlt napokban vált hírnevet. A várandós anya nem tudja megérteni, hogy 50 éves korában teherbe esett: "Ez egy szám, úgy gondolom, hogy jobban függ attól, hogy mennyire illik, és néha úgy érzem magam, mint 20, amikor reggel vagyok felkelni "- mondja a műsorvezető az RTL interjújában.

Látszólag büszke Caroline Beil a fotósra nézve, barátom, Philip gyengéden kezét tartotta a gyomrában. Mellesleg, Caroline Beil nem lesz az anya először. Az 50 éves már egy 7 éves fia van a Pete Dwojak színészével való kapcsolattól.