csillagok

Caroline Beil: hit az akarat ellen?

Anonim

Caroline Beil minden bizonnyal műsorvezető és színésznő. Az a tény, hogy a 48 éves most énekel, valószínűleg sokakat meglep. Ő maga mondja egy interjúban a hírt, hogy ő nőtt fel a zenével. "Apám pop énekes és trombitás volt, így a zene mindig is nagy része volt az életemnek." Ezenkívül Beil énekese volt és korábban is énekelt. "De inkább a jazz, tehát egy kisebb közönség előtt" magyarázza hamburdi származású. De most végre nagyobb közönséget kell énekelni. És ez az, ahol a duett partner, Oliver Lukas (49) lép be.

Duet album Oliver Lukas-val

Mindenekelőtt Lukas nevet adományozott maga számára a Wolkenfrei vagy Beatrice Egli művészek számára. Ezekkel együtt most felvették a "Relative" című slágert, amely pénteken lesz kiadva. Véletlen volt, hogy ez a duó valaha is történt. Mindketten találkoztak egy év és fél évvel a választásokon, hogy megtudják Miss Németországot. Beil ült a zsűriben, Lukas adta a Missen beszédképzést.

A jazztől a hitig

"Tudtam, hogy más zenészeknek szóló dalokat írt, és azt mondta, hogy nekem írjon valamit, és így jött létre együttműködésünk" - összegzi Beil, és Lukas hozzáteszi: "Caro azt mondta nekem, hogy már jazz volt Zene, így világos volt számomra, hogy énekelhet, és biztosan jó pop-hit lesz. " Az egykori "Flash" műsorvezető soha nem akarta énekelni Schlageret, ahogyan kiderül. De Oliver Lukas átalakította.

"Az átalakítás egy vicc volt" - mondja Lukas. "Nem tudom, gondolná-e, hogy vicces, de megkérdeztem:" Mit szól egy jazz zenész egy autóban a popzene? Mert a jazz zenésznek még mindig extra pénzt keresnie, mint taxisofőr. Természetesen a vicc nem az oka annak, hogy Beil bekerüljön egy hitlemezbe. Inkább azt hitte, hogy meggyőződése, hogy a Schlager ma valami más, mint az ő elméjében. Ezért mondja Beil a saját rekordjáról: "Úgy gondolom, hogy albumunk nagyon pop, modern és jól rendezett." Ezt a fajta zenét "teljesen képviseltette volna, különben nem tennék".

Mit szólna Dieter Bohlen?

Az album előfutára, a duó elküldte az egyetlen "lelki társát". Olyan cím, amely tökéletesen illeszkedik Beilhez és Lukashoz. Mert amikor azt mondja: "Mindketten ugyanazt a humorérzéket élvezzük, szeretjük a zenét és északról jönnek", mondja: "Természetesen kapcsolatba kerültünk egymással az első pillanattól kezdve." És ez csak olyan emberekkel végezhető el, akikkel belső kapcsolatban áll. Lukas is ilyen kapcsolatban áll Dieter Bohlen-nel. A Poptitannal együtt a "DSDS" -ként dolgozott, mint énekes edző.

Ezért meg kell engedni a kérdést: Mit mondana Dieter Bohlen, mint zsűri a Beil / Lukas duettről? Lukas számára nyilvánvaló, hogy Dieter csak egy szót mondhat: "Mi az a szar? Te inkább mérsékelsz tovább, és továbbra is írsz, de nem énekelsz!" Lukas nevet egy tiszta Dieter-Bohlen paródiában a legjobb. Caroline Beil azonban úgy véli, hogy a Poptitan inkább valami mást mondana. És valóban: "a szar hűvös, szeretnék szerződést kötni!", Flunkert a frissen sült pop énekesnek. Ki a végén közelebb áll az igazsághoz?