csillagok

Caroline Beil: Tehát úgy reagál, hogy utálja a késői terhességgel kapcsolatos észrevételeit

Anonim

Emancipáció nem eddig?

Amikor a nők elérik az ötvenedik életkorot, gyakran igazolniuk kell magukat. A színésznő és bemutató Caroline Beil (50 éves, "relatív") számos sértegetést és gyűlöletre vonatkozó észrevételt kell keresnie a közösségi médiában. Az 50 éves nemrégiben bejelentette, hogy ő és fiatalabb partnere, a fogorvos Philipp Sattler (34) várnak egy csecsemőt. E Beil egy interjúban vett részt a "Bild" újságban részletesen.

Nyilvánvaló volt, hogy ez a döntés polarizál. Azonban az éppen a nők korában elkövetett gyűlölködő megjegyzései és támadásait zavarba ejtette: "Nyilvánvaló, hogy az emancipáció még nem létezik, hol kell lennie." Különösen az idősebb apák, például Sigmar Gabriel (57) vagy George Clooney (55) dicséretét illetően, nem érti, hogy terhességét olyan szinten beszélik meg, amely "szó szerint kibontakozik".

By the way, Beil és partnere nem akarta felfedni a gyermek nemét a kettős interjúban. Bár az első három hónapban nagyon rossz volt - amelyet általában egy lány jeleként tartanak számon -, de a fogorvos azt mondta: "Néha a parasztok szabályozzák, de néha nem."