csillagok

Caroline Beil: Annyira élvezi a családi boldogságot a Shitstorm után

Anonim

Caroline Beil sok kritikát szenvedett

Caroline Beil júniusban kapott egy másik gyermeket 50 éves korában - és sok kritikát kellett tennie. A késő anyák boldogsága nem a házigazda házigazdája volt, hanem azért is, mert szeret egy olyan férfit, aki 16 évvel fiatalabb. Gyülekezete, Philipp Sattler fogorvos, és számára teljesen új a közönség számára. De a nehéz idõ még többet hegesztett össze.

"Már tényleg nem kapok semmilyen figyelmet"

Ava lányával született egy álom Caroline és Philipp számára június végén. Azóta sokat változott az 51 éves és a 35 éves, a baba komolyan felkavarja a pár életét. Különösen Philipp számára a mindennapi élet új, kisgyermekkel. "Igazán nem kapok több figyelmet" - mondja a fogorvos az RTL interjúban. Mindazonáltal el tud képzelni egy másik utódot. - Hát, tízet tudunk tenni ebből a kaliberből - jegyzi meg Philipp. Caroline a témával kapcsolatban, és mennyire élvezik a családot a Baby Ava-val, nézze meg a videót.

Ava lánya júniusban született

Caroline és Philipp már egy pár 2014 óta. Egy közös gyermekre számítanak, a kétet 2017 februárjában tették közzé. Négy hónappal később, június 26-án, lánya Ava császármetszéssel született. Pete Dwojak színészével való kapcsolatából Caroline szintén a nyolcéves fiam, David.