csillagok

Caroline Beil: Nagyon remekül néz ki a születés után

Anonim

Hammer alak a születés után

Wow, jól néz ki! Június végén Caroline Beil született kis lányának, Ava-nak. Abszolút kívánság gyermek az 50 éves és Philipp Sattler partnerének. A család boldogsága jól látható a műsorvezetőnek - nincs felesleges baba font.

Séta az Ava kenguru stílusával. ✌️? #amazingava #babyava #proudparents #manducacarrier #bellybutton #greatday #babylove #withmylove ❤️

Egy hozzászólás, amelyet Caroline Beil osztott meg 2017. július 28-án, 10:42-kor

"Séta az Ava Kangaroo stílusával"

Caroline legfrissebb Instagram pillanatfelvétele a múltbeli terhességről nem mond le semmit. Nyugodt, a szőke jár a barátnőjével, Philippvel és lányával, a városon át. A gyönyörű családi képhez írja: "Séta az Ava kenguru stílusával". És íme, és íme: Csak négy héttel a szülés után, a két anya ismét elfér egy szűk farmerben. A figura-átölelve, fekete tetején csak mesésnek látszik.

A rajongók nagyon izgatottak. "Hammer alak, kedves Caroline", "Ember, úgy néztek ki, hogy rendben van a születés után" és "Az 50 nem a tiéd, maradj úgy, ahogy vagytok" a lelkes megjegyzései.

A terhesség zavart keltett

Caroline június 26-án császármetszéssel hozta létre a kis Ava-t. Egy korábbi kapcsolattal Pete Dwojak színészével szintén a hétéves fiam, David. A második terhesség bejelentésével a TV-sztár már korábban komoly keverést váltott ki. A közönség és az interneten a moderátort ismételten erőszakosan megtámadták késői áldásáért.