csillagok

Caroline Beil: Leánya Ava elkápráztatja a hálót

Anonim

Caroline Beil: A kis Ava napfény

Milyen édes Wonneproppen! Caroline Beil (51) lánya és fivére Philipp Sattler valóban kis napsütés, mint a mama Instagram számláján szereplő fotók. A rendező rendszeresen osztozik pillanatfelvételeiről a nyolc hónapos utódjáról - és elragadtatta ragyogását a netes közösséggel.

Boldog nő napja! ?? #womansday #sisterhood #celebrateyourownbeauty #womanpower #joy #lifeisgreat #strongwomen #wearethecreators #mothers #sisters #woman

Egy hozzászólás, amelyet Caroline Beil osztott meg 8-án, 2018-ban 7:05 PST-n

"A legviccesebb baba, amit régóta láttam"

Nagy kék szemek, arcok és édes mosoly - Ava elolvassa Caroline Beil Instagram követői szívét. Szinte minden képen, amit anyja teszi, a kis egér vigyorog a kamerába. Még a legfrissebb pillanatfelvétel is biztosítja a lelkesedés viharokat. Egy aranyos kardigán fülével Az Ava sugárzása rávilágít az első kis fogaira.

Nem csoda, hogy a rajongók szerelmesek Caroline kislányához. "A legédesebb baba, akit régóta láttam", "annyira cukor", Ava annyira aranyos és aranyos ", és" Ha megnézed ezt a fényes arcot, akkor a szíved kinyílik ", ,

Ava lánya júniusban született

Caroline és Philipp már egy pár 2014 óta. 2017 júniusában a lánya Ava koronázta a kettő boldogságát. Mivel a műsorvezető már 50 éves volt, amikor második gyermekének született, sok kritikát kellett tennie. Pete Dwojak színészével való kapcsolattól Caroline még mindig a nyolcéves fiam, David.